yaptırdım tamponu zaten yapılacaktı biliyorsun....iyi de oldu fazla uzatmadan hallettik..goruselim musait olursanız...baska neler yaptınız araca hem de gormus olurum...supercharger nerden cıktı kim yapacak belli mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim hoşgeldin kazasız belasız...Vectra B X20XEV var. Sıkıntı yok
araştırıyorum cüneyt abi seni tanıştırdığım usta ile yapacağız inşallahyaptırdım tamponu zaten yapılacaktı biliyorsun....iyi de oldu fazla uzatmadan hallettik..goruselim musait olursanız...baska neler yaptınız araca hem de gormus olurum...supercharger nerden cıktı kim yapacak belli mi
beğendiğine sevindim aracım fabrika çıkışlı bady kitli sonradan takılma değil ayrıca aynalarımdan ve motorumdan memnunum sorunsuz bir şekilde kullanıyorum allah nazardan kazadan ve beladan korusun cümlemizi illa motorunu değiştir dersen c20 ye çevirip geri adım atmaktansa turbo lete çevirmeyi tercih ederim onada şimdilik gerek yok zaten...
arkadaşım saol bilgilerin için...fabrika çıkışlı bodykitli 96 gsi varmı yokmu bilmiyorum ama sonuçta ecotec bodysi çok çok yavan. aynalar da aracın bodysiyle farklı sırıtıyor diye demiştim.
let e sözde herkes çeviriyor çevirirm diyor ama gerçekten yapan yapabilen kaç kişi var? gerçekçi olmak gerekirse x20xe den hiçbişey olmaz sadece bloğu ve krankı işe yarar
...cevat bey kusura bakmayın eğer x20xev den cacık olmuyosa x20xev adlı sayfayı okumayın,muhatap olmayın,gidin dohc la takılın,onlara yorum yapın..bıs ecotece tepkı çok gelıo,azınlıgız diye kendımıze sayfa actık..yalçın abi gibi olumlu olcaksa herturlu eleştiriye hazırız,ne yapabılırız diye tartısıoruz zaten burda..amacınız c20xe kapağı fln satmaksa lutfen pazar yerıne ılan werınız.teşekkürler !!!
cevat bey kusura bakmayın eğer x20xev den cacık olmuyosa x20xev adlı sayfayı okumayın,muhatap olmayın,gidin dohc la takılın,onlara yorum yapın..bıs ecotece tepkı çok gelıo,azınlıgız diye kendımıze sayfa actık..yalçın abi gibi olumlu olcaksa herturlu eleştiriye hazırız,ne yapabılırız diye tartısıoruz zaten burda..amacınız c20xe kapağı fln satmaksa lutfen pazar yerıne ılan werınız.teşekkürler !!!