ecotec x20xev li gsi cılar burayaaa.....!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naer8481
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaptırdım tamponu zaten yapılacaktı biliyorsun....iyi de oldu fazla uzatmadan hallettik..goruselim musait olursanız...baska neler yaptınız araca hem de gormus olurum...supercharger nerden cıktı kim yapacak belli mi

yaptırdım tamponu zaten yapılacaktı biliyorsun....iyi de oldu fazla uzatmadan hallettik..goruselim musait olursanız...baska neler yaptınız araca hem de gormus olurum...supercharger nerden cıktı kim yapacak belli mi
araştırıyorum cüneyt abi seni tanıştırdığım usta ile yapacağız inşallah
koni sertlik ayarlı amortisör taktım 4 adet ve dohc enjektörleri maaşalah iyi oldu görüşürüz inşallah senin M nasıl :) ...

way cuneyt abım naber :) seni burda gördüğüme sewındım..ya bırak abı hondaymıs saxoymus..150 ıle gırsın bıyere bakalım sağ çıkıomu saxoyla.alman iyidir abii :)) bunun gidişi kadar duruşu kazası da war Allah (cc)korusun.. ı love my gsi abı ya :))
bı ara ızmırde bı toplantı yapak erhan abı sen ben,gelebılcek tum opelcıler,arkadaşlar :))

telden ara goruselim yarın musaitim erhan-gokhan.......0530 696 22 97
aractaki sorun sarj dinamosundanmıs hallettik

Son düzenleme:
beğendiğine sevindim aracım fabrika çıkışlı bady kitli sonradan takılma değil ayrıca aynalarımdan ve motorumdan memnunum sorunsuz bir şekilde kullanıyorum allah nazardan kazadan ve beladan korusun cümlemizi illa motorunu değiştir dersen c20 ye çevirip geri adım atmaktansa turbo lete çevirmeyi tercih ederim onada şimdilik gerek yok zaten...

fabrika çıkışlı bodykitli 96 gsi varmı yokmu bilmiyorum ama sonuçta ecotec bodysi çok çok yavan. aynalar da aracın bodysiyle farklı sırıtıyor diye demiştim.

let e sözde herkes çeviriyor çevirirm diyor ama gerçekten yapan yapabilen kaç kişi var? gerçekçi olmak gerekirse x20xe den hiçbişey olmaz sadece bloğu ve krankı işe yarar :)

fabrika çıkışlı bodykitli 96 gsi varmı yokmu bilmiyorum ama sonuçta ecotec bodysi çok çok yavan. aynalar da aracın bodysiyle farklı sırıtıyor diye demiştim.

let e sözde herkes çeviriyor çevirirm diyor ama gerçekten yapan yapabilen kaç kişi var? gerçekçi olmak gerekirse x20xe den hiçbişey olmaz sadece bloğu ve krankı işe yarar :)
arkadaşım saol bilgilerin için...

cevat bey kusura bakmayın eğer x20xev den cacık olmuyosa x20xev adlı sayfayı okumayın,muhatap olmayın,gidin dohc la takılın,onlara yorum yapın..bıs ecotece tepkı çok gelıo,azınlıgız diye kendımıze sayfa actık..yalçın abi gibi olumlu olcaksa herturlu eleştiriye hazırız,ne yapabılırız diye tartısıoruz zaten burda..amacınız c20xe kapağı fln satmaksa lutfen pazar yerıne ılan werınız.teşekkürler !!!

cevat bey kusura bakmayın eğer x20xev den cacık olmuyosa x20xev adlı sayfayı okumayın,muhatap olmayın,gidin dohc la takılın,onlara yorum yapın..bıs ecotece tepkı çok gelıo,azınlıgız diye kendımıze sayfa actık..yalçın abi gibi olumlu olcaksa herturlu eleştiriye hazırız,ne yapabılırız diye tartısıoruz zaten burda..amacınız c20xe kapağı fln satmaksa lutfen pazar yerıne ılan werınız.teşekkürler !!!
...

c20xe ile kıyaslayarak yorum yaptım. azınlığız diye kendinize başlık açmanız sınırlı üye girişi anlamına gelmiyor. ben pozitif eleştirimi en baştan c20xe-let conversion olarak yaptım zaten.

aracınızın en büyük avantajı bloğu daha sağlam ve 94lere göre çoğunlukla çok daha az yıpranmış ve temiz araçlar olması.

benim tavsiyem c20xe veya c20lete çevirmeniz. elimde satılık kapak yok malesef olsaydıda satmazdım banada lazım oluyor arada.

Geri