Ynt: Edition için stop karartma uygulaması
Bakalım benimki deneme yanılma yöntemi. Şimdilik gidişat iyi.
Bakalım benimki deneme yanılma yöntemi. Şimdilik gidişat iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir ömür boyu inşallahGNSpower link' Alıntı:Bakalım benimki deneme yanılma yöntemi. Şimdilik gidişat iyi.
Emrah64 link' Alıntı:bir ömür boyu inşallah
yaw abi sende nereye cekiyorsun hemen konuyu güldürdün beni stopların boyası hakkında sattıgın yere kadar idare etsin seni demek istedigim o hem sana kim dedi git otomatik al diye alsaydın manuel o kadar yakmazdınGNSpower link' Alıntı:Ha ömür boyu 11.7 yak, sürün kurtulama bu arabadan diyorsun yani. (
O nasıl iyi bir temenni öyle. (
Emrah64 link' Alıntı:yaw abi sende nereye cekiyorsun hemen konuyu güldürdün beni stopların boyası hakkında sattıgın yere kadar idare etsin seni demek istedigim o hem sana kim dedi git otomatik al diye alsaydın manuel o kadar yakmazdın
yani bencede benzinli almışsın birde cok yaksın diye otomatik almıssınGNSpower link' Alıntı:Hatta dizel alaydım dünyayı gezerdim. (
Emrah64 link' Alıntı:yani bencede benzinli almışsın birde cok yaksın diye otomatik almıssın
doğru ya birde turbo var abi bu araclarla devam ettigimiz sürece sürünmeye mahkumuz yapacak birsey yok ama aracın görselligi konforu bunları göz ardı etmemize etkenGNSpower link' Alıntı:Tabii, üstüne Turbo'da aldım ki iyice basarsam işin suyu çıksın ortalaması 19.2 olsun. (
SULEYMANHOCA link' Alıntı:cam filmi yapsak çıkıyomu kullanan var mı arkadaşlar..bu arada paylaşım için thnxx