Ynt: Edition için stop karartma uygulaması
merakımı mazur görün ama, boya hala stopların üzerinde duruyor mu? atma yaptı mı? (güzel olmuş)
merakımı mazur görün ama, boya hala stopların üzerinde duruyor mu? atma yaptı mı? (güzel olmuş)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğan abicim masallah 10 numara olmuşGNSpower link' Alıntı:Geçtiğimiz günlerde yine bir resmini çekmiştim.
Emrah64 link' Alıntı:doğan abicim masallah 10 numara olmuş
sence degil bence cok cok iyi duruyor neden opel onu o kadar cırtlak yapıyor anlamıyorum cırtlak kırmızı gitmiyor arkadasım iste yapmayın dimiGNSpower link' Alıntı:Sağolasın Emrahcım, valla kırmızısından sonra bence de iyi duruyor. (
Emrah64 link' Alıntı:sence degil bence cok cok iyi duruyor neden opel onu o kadar cırtlak yapıyor anlamıyorum cırtlak kırmızı gitmiyor arkadasım iste yapmayın dimi
GNSpower link' Alıntı:Geçtiğimiz günlerde yine bir resmini çekmiştim.
abi stopları karartman aracı sport görünümne kavuşturmuş harbidende cok cırtlak yaw görünce icim kızardıGNSpower link' Alıntı:Bence de. (
aslında haklısınız evet ince zımpara atılsa daha yanıklı olur boya cıkarsa stoptan bir dahakine dogan abim zımpara yaparda boyar ama bu da uzun gider benceardac link' Alıntı:çok iyi! neden sorduğuma gelince, stop yüzeyi prüzsüz ise boyanın ilerleyen zamanda stoptan ayrılması sözkonusu. Uygulamada gördüğüm kadarıyla ince zımpara yapılmadan sprey atılmış. Aklıma takıldı, ne kadar uzun dayandığı. Bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler.