Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astraxion link' Alıntı:ilk deneme için folyo daha uygun geldi bana da. tanıdığım reklam firması var haftasonu yaptırmaya çalışacağım önlere de çekilir mi sizce![]()
mstfhnd link' Alıntı:çalışmalar çok güzel olmuş beğendim ve ilk modifikasyon olarak bunu deneyeceğim bu sprey boyaları nereden bulabirim peki?
GNSpower link' Alıntı:Herhangi bir oto sanayi sitesinde rahatlıkla bulunuyor, yaygın bir ürün. Sanıyorum ben 3. sanayide buldum, 1001 Auto mu öyle enteresan bir ismi olan bir yer.![]()
Mete34 link' Alıntı:Konu başlığıyla alakası yok ama birşey sormak istiyorum . 2. resımde aracın arka tamponu ana govdeden ayrık duruyor aynı goruntu kendı aracımda da vardı ve bunu problem ettım kendıme hep gozum orda neden ayrık duruyor dıye . sag stop lambasını sokup tamponunda vıdalarını gevsetıp tekrar yerıne oturttuk servıste sımdı eskı halıne gore daha ıyı . sol tarafta hersey olması gıbı jılet gıbı duruyor ayrıklık yok . sımdı resımdede gorunce sormak ıstedım baska bır aractada bu durumu gozleyen varmı acaba ?