EDS Kamerasından Telefon Cezası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
e o zaman ben kulaklık takayım,telefonuda bardak koyma yerine koyayım arabada konusurum telefonla.

bluetooth kulaklık ta mı yasak şimdi yani?

kulaklıklar, hansfree vs. serbest.

vay be ilk defa duyuyorum :D

telefonun dışarı ses vermiyormu ben arabada biri aradımı hopörlör tuşuna basıyorum çok güzel konuşuyorum yada bluetooth aparatı tavsiye ederim parrot falan..

Amaç telefonla konuşmak olduğuna göre, bu durumda da dikkat dağıldığı için her türlü yardımcı alette konuşmak doğal olarak yasaktır. Kulaklık, bluetooth gibi eklentiler trafikte dağılan dikkati geri toplamazlar, ancak trafik polislerini kandırırlar (tabi onlarda yerlerse).

mersinde eds yokk :D:D ben viski içiyorum araba sürerken ;)

eds seyir halindeyken dikiz aynasını kendine çevirip kafayı da uzatıp aynadan makyajını kontrol eden hanımları da resimliyor mu acaba? :D:D

Amaç telefonla konuşmak olduğuna göre, bu durumda da dikkat dağıldığı için her türlü yardımcı alette konuşmak doğal olarak yasaktır. Kulaklık, bluetooth gibi eklentiler trafikte dağılan dikkati geri toplamazlar, ancak trafik polislerini kandırırlar (tabi onlarda yerlerse).

bende katılıyorum savaş abi ama ne yazık ki pek çok araçda zaten fabrikasyon araç kiti standart.. yani fabrikalar markalar buna olanak veriyor izin veriyor.. opelde buna dahil..

Yanında çikolatada yiyon mu

:kop::kop::kop::kop::kop::kop:

yapacak bi şey yokk kurallar bellii

gözüne seveyim Bluetooth navigasyonun

Geri