EDS Kamerasından Telefon Cezası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tabikide ayıpsınız :D:D
hatta şu meşhur sözümüde söyliymm

araç kulanırken içki içmeyin, içkiniz dökülür

Arkadaşlar teknoloji ilerledi, unutmayın her cezanın ardında bir dayanak vardır. geçenlerde arkadaşım toyota corolla aldı arabada bluetooth var çok hoşuma gitti telefon çaldığında radyo susuyor ve telefona dönüşüyor, ilk fırsatta alacağım bir de Beşiktaş taraflarında çok dikkatli olun derim...

araç kitleri 90 lıların ortasından beri var sadece üst segment araçlarda o zamanlar oluyordu artık normal giriş sınıf her araçda var .. isteyen aracının orjinal bluetooth kitini takar isteyen bluetooth aparatı alır isteyen ise işin en pratiğine kaçar kuvvetli dışarı ses veren bir tel alır..

ben biri aradımı hoporlorde açıyorum tel arka koltukda olsa bile rahat sesim gidiyor rahatda duyuyorum..

genede tavsiyede etmiyorum dikkat gerçekden bozuluyor heleki konuşduğunuz önemli bir şeyse kafa yormanız gereken bir şeyse hesap kitap yapmanız gereken bir mevzuysa tavsiye etmem yoldan kopuyorsunuz o sıra..
geyik gırgır şamata laf olsun diye konuşuyorsanız o başka o zaman tam aksine keyiflide oluyor sanki yanınızda arkadaşınız varda sohbet ediyormuşsunuz gibi ama genede mümkün mertebe konuşmayın bence..

vay arkadaş ne eds miş oturup onumu izliyolar tabi parasını çıkartmaları lazım o kadar para bağladılar olaya.

Telefonum dışarıya rahatca ses verebiliyo Nokia e71 kullanıyorum hoperlorde sıkıntı yok yani.

Tamam telefonla konusmak yasak ceza yazılmasına lafım yok ama şunu söylemeye çalışıyorum, kulağımda tutunca ceza yiyiyorsam, bluetooth la da konussam,handsfree de yapsam, kulaklıkla da konussam da yemem lazım. Nasıl bi işleme mantıgı var bu EDS nin? Arabanın içini mi gözetliyor? eğer öyleyse arabanın camları ön cam hariç arkalar 3 numara önler 2 numara film..nasıl gördü :)

Ön cama da 3 numara film yaptırayım bari hiç görünmesin arabanın içi. Bu seferde filmden ceza yerim :)

anadolu nun ve köylerin gözünü seveyim eds ,kgs, mobese, kgb, fbı, vs vs bilıumum şeyler geçerli değil:D...köyün ineğine çarpmayın yeter...

hayırlı işler :D

Telefonum dışarıya rahatca ses verebiliyo Nokia e71 kullanıyorum hoperlorde sıkıntı yok yani.

Tamam telefonla konusmak yasak ceza yazılmasına lafım yok ama şunu söylemeye çalışıyorum, kulağımda tutunca ceza yiyiyorsam, bluetooth la da konussam,handsfree de yapsam, kulaklıkla da konussam da yemem lazım. Nasıl bi işleme mantıgı var bu EDS nin? Arabanın içini mi gözetliyor? eğer öyleyse arabanın camları ön cam hariç arkalar 3 numara önler 2 numara film..nasıl gördü :)

Ön cama da 3 numara film yaptırayım bari hiç görünmesin arabanın içi. Bu seferde filmden ceza yerim :)

olay o değilki bir elinle telefonu tutuyorsun bir elinle direksiyonu allah göstermesin hızın düşük olsada ani bir manevra yada tepkime halinde normal yola konsantre olmuş bir sürücüye göre senin kaza yapma riskin 3 misli fazla bu araştırılmış bilimsel bir gerçek.. yani olayın özü araba sürüşün tehlikeli bir hale giriyor... handsfree olsa kimse bir şey duyamaz dışardan kaldıki duysa bir şey diyemez nerden bilicek senin radyo dinlemediğini ..

anadolu nun ve köylerin gözünü seveyim eds ,kgs, mobese, kgb, fbı, vs vs bilıumum şeyler geçerli değil:D...köyün ineğine çarpmayın yeter...
Hiç tavsiye etmem ;), bizim kasabada eskiden kalma dar sokaklar var, adam arabasını getiriyor sokağın başına rast gele park ediyor, bir başka adam da aracını sokağın diğer başına park ediyor arada kalanlar da habire günaha girip duruyorlar :D. 2 ay evvel Ankara'ya döneceğim, sığırcıklar sokağın girişine 3 arabayı yan yana park etmişler, hacı yolu gözler gibi yarım saat sığırcıkların gelmesini bekledim. Yani oralarda da 4 ayaklı öküzden çok 2 ayaklı öküz var.

Hiç tavsiye etmem ;), bizim kasabada eskiden kalma dar sokaklar var, adam arabasını getiriyor sokağın başına rast gele park ediyor, bir başka adam da aracını sokağın diğer başına park ediyor arada kalanlar da habire günaha girip duruyorlar :D. 2 ay evvel Ankara'ya döneceğim, sığırcıklar sokağın girişine 3 arabayı yan yana park etmişler, hacı yolu gözler gibi yarım saat sığırcıkların gelmesini bekledim. Yani oralarda da 4 ayaklı öküzden çok 2 ayaklı öküz var.

:kop::kop::kop:

Geri