Efsane 3'lü :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper-PD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ford'un ölüsü bile sürüne sürüne de olsa mutlaka gider. 63 modelini neredeyse yağsız ve susuz olarak 1 ay kadar kullandım banamısın demedi.

tofaş abi yok böle bi makina anlatıyorum okuyun :D:D
beyaz araba cms 40 215 lastik kenarlarında beyaz yazılar ön arka 2şer bakla yay kırık görünümlü arka stoplar ön düz panjur nikelaj ekzost ucu noktalı cam filimleri deri döşeme arkada 4 tane 85lik pioneer teyb 200 liraya sunroof (sadece arkası yukarı kalkanlardan) alın size gerçek bir araba :D:D:D binerken kolunuzu dışarı çıkarmayı unutmayınız ..

tofaş abi yok böle bi makina anlatıyorum okuyun :D:D
beyaz araba cms 40 215 lastik kenarlarında beyaz yazılar ön arka 2şer bakla yay kırık görünümlü arka stoplar ön düz panjur nikelaj ekzost ucu noktalı cam filimleri deri döşeme arkada 4 tane 85lik pioneer teyb 200 liraya sunroof (sadece arkası yukarı kalkanlardan) alın size gerçek bir araba :D:D:D binerken kolunuzu dışarı çıkarmayı unutmayınız ..

kesinlikle katılıyorum kullandığım şahinde bunun aynısıydı ama koltuklar deri değil kılıftı :D

Tabiki Toros, eşşek gibi bin tık demez. Kasada kaya gibi mübarek. Köyde duvara vurduk ağacı ezdik tık yok arabada:)

Taunus tabiki, ilk arabamdı... 86 tanus 1.6 gl, 4 vites...Kol dayama standart, başka da bişey yok zaten, arabada cikle yoktu, kışın çalıştırıp stop ettirmeden gideceğim diye ne teknikler geliştirmiştim be...hey gidi gençlik :) :D :kop:

3lü arasında tabiki kuş serisi, 2 yıl kadar kullanma imkanım oldu. Parçası listedekilere göre ucuz, arkadan itişli(bazen avantaj bazen dezavantaj), hidrolik değilse kas yaparsınız vs vs.. :D :D

69 model anadol arabaların şahı:)) sayesinde kol ve bacak kaslarım baya bi gelişmişti:)

Geri