efsane olan opel mi calibra mı ?

opel olmasaydi calibrada olmazdi..

anasi olmayan bir cocuk gördünüzmü hic..;)

simdi siz karar verin hangisi efsane..:D
o zaman konuyu biraz daha güncelleyelim
belki biraz çıkamza gidildiği hissedilebilir ki zaten amaçta çıkmazlarda bir ışığa ulaşmak için beyin fırtınası yapmak

anasız çocuk yok
lakin analar söylenir ken
şu kadın şehit anası ( elleri öpülür)
şu kadında dünkü sapığın anasıymış ( ananın hiç bir suçu yok )

yani tavuk mu yumurtadan çıktı yumurta mı tavuk dan
opel olmasa calibra olmazdı
calibra olmasa efsane var olurmuydu?

kızmayın arkadaşlar benim amacım daha fazla düşünce alabilmek için konuyu soru sorabilecek durumlara çekmek :)

eğer opelin calibra ile efsaneleştiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz? bu soru şöyle olmalıydı. manta üretilmeseydi opel sportif ve sağlam motorlarını dünyaya duyurabilir miydi? bunun yanında opel zamanla güçlü ve lider marka imajını yükselterek birikimleri sonucunda c20xe motoru üretmiştir. daha da ileriye gitmek üzereyken emisyon değerleri sınırlarını aşmamak için ecotec (ekolojik teknoloji) motorlarını üretime geçirmiş ve bir efsane motor sınırlandırılmıştır. bu opelin yükseliş devrinin tamamlanmasına yakında yine bir efsane piyasaya sürülmüştür. adı CALİBRA'dır ;)
opel calibra ile opel olmamıştır. opel opel olabildiği için calibra varolmuştur.

Son düzenleme:
Bahadır sana katılıyorum ama calibra da coupe ler arasında hıc de yabana atılmayacak bir kasaya sahip gecen aksam merterde bir oto kuaförde aracımı yıkatırken 2010 model bir coupe 3 kasa bmw ile yan yana yıkayıp kuruladılar, adamın calibra ya hayran hayran baktığını uzaktan izledim öylesine inceliyordu ki anlatamam kısaca zamanının çok ötesinde bir makina calibra bana kalırsa hala o guzellıkte coupe bır kasa yok bu da onu efsaneler efsanesi yapmaya yeter de artar bile ...

her marka kendi çapında vardır
bugün türkiye genelinde 50-60 calibra vardır
bu 50-60 calibranın saiplerinin en fazla 10-15 tanesi sizin gibi motor bilgisine ve özelliklerine bakmayı biliyordur
diyer kısmı kesinlikle calibranın kasasının hastasıdır
velakin caddeye çıktığınız zaman calibra ya hayran olarak bakanlar motorunun özelliklşerine değil kız gibi duruşuna bakıyorlar
opel olmasa calibra olmazdı çok doğru bir söz
opeli efsane yapan calibra degil calibra ve calibra gibilerdir
geçen hafta ümraniye oto pazarına çektim
yanından geçenlerin ortak sözü "bir zamanların efsanesiydi"
efsanelik opelden kalmışsa neden efsane kelimesi modele indirgeniyor
ve ben yine soruyorum efsane olan calibra mı opel mi :))

Opel'in efsane olmadığı kesin de modelleri bilemem : )

Bence efsane c20xe ve Calibra. Calibra bir de c20let oldu mu..Zaten olay bitmiştir.

Bence efsane Calibra Vectra GT GSI vb. bunları yapan muhendisler.

Opel'in efsane olmadığı kesin de modelleri bilemem : )

Bence efsane c20xe ve Calibra. Calibra bir de c20let oldu mu..Zaten olay bitmiştir.

aynen. efsanelerin efsanesi derseniz Lotus Omega Bi Turbo dur.

Bahadır sana katılıyorum ama calibra da coupe ler arasında hıc de yabana atılmayacak bir kasaya sahip gecen aksam merterde bir oto kuaförde aracımı yıkatırken 2010 model bir coupe 3 kasa bmw ile yan yana yıkayıp kuruladılar, adamın calibra ya hayran hayran baktığını uzaktan izledim öylesine inceliyordu ki anlatamam kısaca zamanının çok ötesinde bir makina calibra bana kalırsa hala o guzellıkte coupe bır kasa yok bu da onu efsaneler efsanesi yapmaya yeter de artar bile ...

cengiz abi gel benım oto yıkamayada benim gsi ile senin calibrayı yanyana kurulayalım :)

Geri