ege opel'de tansu ve soner ustalara teşekkürler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horizon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

horizon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
28 07 2008 pazartesi günü aydına lpg taktırmak için gittim. tesadüfen tansu ve kardeşi soner'le karşılaştık.tanıştık kardeşimle birlikte çok iyi ağırlandık. tekrar teşekkürler tansu ve soner usta.....

Ekli dosyalar

• 28072008027 (Small).webp
    28072008027 (Small).webp
    41.4 KB · Görüntüleme: 77
  • 28072008028 (Small).webp
    28072008028 (Small).webp
    45.4 KB · Görüntüleme: 66
Buradaki ilişkiler gerçekten çok kuvvetli o yüzden çok seviyorum bu forumu...Birbirimizi hiç tanımasakta yardımlaşmak kadar güzel kutsal bir şeyi esirgemeyen arkadaşlarımız sayesinde çok daha güzelleşiyor ilişkilerimiz.Yeni lpg nizde hayırlı olsun sorunsuz kullanmanız dileğimle..

Buradaki ilişkiler gerçekten çok kuvvetli o yüzden çok seviyorum bu forumu...Birbirimizi hiç tanımasakta yardımlaşmak kadar güzel kutsal bir şeyi esirgemeyen arkadaşlarımız sayesinde çok daha güzelleşiyor ilişkilerimiz.Yeni lpg nizde hayırlı olsun sorunsuz kullanmanız dileğimle..

cok guzel söyledın kesınlıkle katılıyorum dedıklerıne butun kardeslerımıze sevgıler buyuklerımzede saygılar

çok güzel bi haber bu!.. işte opelim.net farkı!.. sfi a lpg olsaydı daha iyiydi ama hayırlı olsun diyelim hehe :)

Forumdaki arkadaslıgın gercek hayatta sürdürülüp birbirimize yardımcı olup dayanısma ruhu tasımak guzel seyler.

dostluk güzel şey. hele nette olunca çok güzel şey...

lpg hayırlı olsun...

kusura bakma ufuk abi o günde baya yoğunduk cok fazla ilgilenemedik ama bidahaki sefere daha iyi ağırlıcam söz...bu arada lpg den memnunsundur umarım

forumdan birine gösterlien ilgiden dolayı bende tşk ederim şahsım adına..

Teşekkür ederiz opelim.net adına tansu ve soner'den.. bir opel kardeşliğide ben yaptım kendi çapımda bugün.. Bayanın biri dar bir sokağa girerken yandaki araca tam sürtüyordu ben de durdurdum..bayana geri çıkmasını söyledim bayanda ben yapamam dedi kaydırırım filan ( biraz yakouş aşağı bir yerde ) iyi o zaman ben size yardımcı olayım dedim.bindim aracına ( ARACI CORSA 1,2 ) el freni filan feşman geri çıkardım sonra genişten alarak sokağa giriverdim..KENDİ KENDİME dedim OPEL farkı.. özellikle yardımcı olduğum araç opel olduğu için daha bir tuhaf oldum..

Geri