ege opel'de tansu ve soner ustalara teşekkürler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horizon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederiz opelim.net adına tansu ve soner'den.. bir opel kardeşliğide ben yaptım kendi çapımda bugün.. Bayanın biri dar bir sokağa girerken yandaki araca tam sürtüyordu ben de durdurdum..bayana geri çıkmasını söyledim bayanda ben yapamam dedi kaydırırım filan ( biraz yakouş aşağı bir yerde ) iyi o zaman ben size yardımcı olayım dedim.bindim aracına ( ARACI CORSA 1,2 ) el freni filan feşman geri çıkardım sonra genişten alarak sokağa giriverdim..KENDİ KENDİME dedim OPEL farkı.. özellikle yardımcı olduğum araç opel olduğu için daha bir tuhaf oldum..
opel ve bayan olduğu için.:D:kop:yenge duymasın:D şaka bi yana .... sevaba girmişin :good:

kusura bakma ufuk abi o günde baya yoğunduk cok fazla ilgilenemedik ama bidahaki sefere daha iyi ağırlıcam söz...bu arada lpg den memnunsundur umarım
ne demek herşey güzeldi o sıcakta beklemek vardı biz klimalı yerde serin serin beklerken çayımızı kahvemizi içtik daha ne olsun lpg den memnunum aydından bodruma gezerek nazilli bozdoğan yolundan geldim 42,00 ytl yaktı tabi ilk depo bu alışınca daha düşük yakar diyorlar bakalım inşallah memnun kalırız bu arada tüm opelim.net teki arkadaşlara sesleniyorum eğer bi gün yolunuz bodruma düşerse mutlaka beklerim. yalıçiftlik belediye tesislerine gelmeniz yeterli...

çok teşekkürler opelim.net bize bu kardeşliği sağladığın için.

lpgniz hayırlı olsun

ne demek herşey güzeldi o sıcakta beklemek vardı biz klimalı yerde serin serin beklerken çayımızı kahvemizi içtik daha ne olsun lpg den memnunum aydından bodruma gezerek nazilli bozdoğan yolundan geldim 42,00 ytl yaktı tabi ilk depo bu alışınca daha düşük yakar diyorlar bakalım inşallah memnun kalırız bu arada tüm opelim.net teki arkadaşlara sesleniyorum eğer bi gün yolunuz bodruma düşerse mutlaka beklerim. yalıçiftlik belediye tesislerine gelmeniz yeterli...
çok iyi calıştıkca yakıt düşer emin ol......

Buradaki ilişkiler gerçekten çok kuvvetli o yüzden çok seviyorum bu forumu...Birbirimizi hiç tanımasakta yardımlaşmak kadar güzel kutsal bir şeyi esirgemeyen arkadaşlarımız sayesinde çok daha güzelleşiyor ilişkilerimiz.Yeni lpg nizde hayırlı olsun sorunsuz kullanmanız dileğimle..
teşekkür ederim...

Geri