Egr iptal ettim performans arttı
Bende Ankaradayım,,İsrafil usta opandan ayrılımış.Yeni Adresini bilen var mı?Ankaradaki servisler sanki bu işten hiç haberleri yok,,Koca Ankarada bu işi yapacak bir yer bulamadım,,Egr valfinin fişini çektim öyle geziyorum,,Benim valfte bir arıza yoktu sırf sonucu merak ettiğim için fişini çektim sonuç harika..O alt devirleri çok kötü araç gitti normal bir şekilde devirlenen bir araç geldi,,Diyemem ki 5-10 hp arttı ama araç bariz bir şekilde rahatladı..bu parçayı koyana ben diyeyim,,Araştırdığım kadarıya Egr zaten orta devirlerde devreye giriyor,Opellerinde hep bu yönünden şikayet edilmezmi alt devirlerde hantal diye,,Belkide sırf EGR yüzünde böyle,,Vermişler motoro egzoz gazını tabi gitmez.Yanlız servizlerin durumu çok ilginç bence çoğu bu parçanın tam olarak ne işe yaradığını bildiklerini bile zannetmiyorum neyse o da ayrı bir mevzu,,Şimdi tek sorunum fişi çektiğim için arıza lambası yanıyor bu da pek hoşuma gitmiyor..Ankarada kör conta takabilecek bir servis bilen varsa lütfen bizimle paylaşsın,,