hortumu tıkamak olmaz arıza lambasının devamlı yanması bi sorun teskil etmez. sadece bi sorun olursa sen sorun olduğunun farkına varmazsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen bu sekilde belirti veriyor ve iptal edilmesi olayı kokunden cozuyor ancak arıza ısıgının onune cdtı larda gecilemiyor servis mastertech i arkadaslıgımın oldugu birisi ve o da iptal etti ancak ışıgı bir turlu sonduremediği için tekrar aktifleştirip ara ara temizlediğini belirtti.temizlemeyi biliyorsanız bel ki cozum bu da olabilir.Hem bu forumdan hemde diğer forumlardan yaptığım araştırmalar sonucu iptal etmeye karar verdim.
konuştuğum ustaların çoğu iptal edilmesinin daha iyi olacağını söylediler.
Daha önce klima açıkken ya da motoru yeni çalıştırmışsam vites değiştirmek için debriyaja bastığımda (boşa alırken) araba stop ediyordu buda egr'den kaynaklanıyormuş. benzer problemlerde yaşamamak için iptal ettim.
Savaş bey, forumda takip ettiğim kadarıyla tüm fikir ve görüşleriniz bana çok mantıklı geliyor. Ayrıca opel hakkında çok tecrübeli biri olduğunuz inancı doğdu bende. Bu egr konusunda bişeyler öğrenmek istiyorum sizden mümkünse tabi? Benim araç vectra b 97 gls. Aracımda herhangi bir arıza orun şu an bulunmamakla birlikte, egr konusunda tereddüte düşüyorum. Egr nin iptali durumunda artılar ve eksiler neler olur, sizden rica etsem aydınlatabilirmisiniz?2006 model bir araçta EGR'nin neden iptal edildiğini merak ettim.
Yaw 2006 model arabanın EGR valfini neden söktün ki? Hem yakıt artar hem arıza lambası yanar hemde çevreyi daha çok kirletirsin.
Savaş bey, forumda takip ettiğim kadarıyla tüm fikir ve görüşleriniz bana çok mantıklı geliyor. Ayrıca opel hakkında çok tecrübeli biri olduğunuz inancı doğdu bende. Bu egr konusunda bişeyler öğrenmek istiyorum sizden mümkünse tabi? Benim araç vectra b 97 gls. Aracımda herhangi bir arıza orun şu an bulunmamakla birlikte, egr konusunda tereddüte düşüyorum. Egr nin iptali durumunda artılar ve eksiler neler olur, sizden rica etsem aydınlatabilirmisiniz?
EGR'nin bağlantısını söküp gösterdi usta bana inanırmısın simsiyah katran. Bunun motora vereceği zararı düşünsene.
artı performansta biraz artış oldu özellikle yüksek viteslerde araba daha rahat hızlanıyor ve EGR devreye girdikten sonra motordan daha tiz bir ses geliyordu şimdi tok bir ses geliyor ve arabyı kullanmak daha zevkli. Bide şu arıza ışığı olmasa....
yakıta dikkat etmedim arttımı azaldımı şimdilik birşey diyemiycem.