EGR iptali hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kdr20_88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşım buğra kardeşimin dediğini aynen uygula. Çok zor bişey değil kaputu açıp fişi çekeceksin. Yerini tam olarak bend bilmiyorum ancak int. Biraz arastirsan bulursun. Egrden olup olmadığını anlamani en kolay yolu bu. Bende stop etme sorununu bu şekilde çözdüm.
Temizledim bi süre iyiydi ama sonra yine başladı. Yani kesin çözüm fişi çekmek.
Gerekirse ozelden no vereyim görüşelim

beyaz güvercin nickli abimiz lpg li araçta egr yi iptal etmenin sübaplara zarar vereceğinden bahsedince açıkçası korktum. Senin bir bilgin var mı abi bu hususta?

beyaz güvercin nickli abimiz lpg li araçta egr yi iptal etmenin sübaplara zarar vereceğinden bahsedince açıkçası korktum. Senin bir bilgin var mı abi bu hususta?

Kardeşim egrnin fişini çekip bir veya iki hafta böyle kullanacaksin arabayı. Stop edip etmediğine bakacaksin. Yani fişi cekmemizdeki amaç arızanın egrden kaynaklanip kaynaklanmadığını bulmak. Bunu yapmakla egryi iptal etmiş olmuyosun. Eğer arıza egrdense iptal et veya etme sen bilirsin ancak ben pek tavsiye eetmem hernekadar egrnin lüzumsuz bir parça olduğunu dusunsemde.

Kardeşim egrnin fişini çekip bir veya iki hafta böyle kullanacaksin arabayı. Stop edip etmediğine bakacaksin. Yani fişi cekmemizdeki amaç arızanın egrden kaynaklanip kaynaklanmadığını bulmak. Bunu yapmakla egryi iptal etmiş olmuyosun. Eğer arıza egrdense iptal et veya etme sen bilirsin ancak ben pek tavsiye eetmem hernekadar egrnin lüzumsuz bir parça olduğunu dusunsemde.

Haa anladım. Sorunu bulmak adına geçici bir süre iptal et diyorsun abi. Netten bi resim buldum. sanırım benim egr fişi burada görünüyor. Fişini çekip bi deniyeyim abi. Solasın.
221020111454.jpg

Sonucu bizimle paylasirsan bu tür arızası olan arkadaşlar sorunlarına çözüm bulmuş olur. :)

şükrü52 nickli abimizin internette paylaştığı egr konusu var orda herşeyi anlatıyor

Sonucu bizimle paylasirsan bu tür arızası olan arkadaşlar sorunlarına çözüm bulmuş olur. :)

Tabiki paylaşmak isterim. Yarın geçicem başına bakalım.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:31 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:27 ----------

şükrü52 nickli abimizin internette paylaştığı egr konusu var orda herşeyi anlatıyor

http://sukru52.blogspot.com.tr/p/z16xep-tekleme-cozumu.html

Okudum abi. İşini bilen bir adamın önemli bir tavsiyesi olarak dikkate alıcam bu hususu.

Evet arkadaşlar, egr nin fişini çektim ve 2 gündür aracım stop etmiyor. Yani aracımın sorunu anlaşıldı ki egr den. Ne yapmalıyım, yenisi baya pahalıymış.

20 li yaşlarda yaşını büyük gösteren mühendislik öğrencisi bi eleman vardı nicki şükrü52 olan ama abi olan bi şükrü var mı bilmiyorum.

Evet arkadaşlar, egr nin fişini çektim ve 2 gündür aracım stop etmiyor. Yani aracımın sorunu anlaşıldı ki egr den. Ne yapmalıyım, yenisi baya pahalıymış.
Egr iptali konusunda bi fikrim yok. Yenisiyle degistirmen sorunu çözecektir. Yeniside yaklaşık 230 tl civarında.

yok bizim şükrü abi gemi kaptanıydı

Geri