Egzoz için çözüm önerileri...

Caner şu an acayip bir paint show yaptım.Foto geliyo birazdan:D anlatıcam derdimi sana :D

Afr0CA0xdFMkfu9KKA341hly.jpg

ama diyorsunki ikiside performans tüp olsun ? doğrumudur ???

ama diyorsunki ikiside performans tüp olsun ? doğrumudur ???
İlk mesajlarını tekrar okudum.Doğru ya.2 aynı tüp almaya ne gerek var? sadece 2 aynı egzoz ucu yeterli görüntü için :) şimdi anladım demek istediğini

arka alt tarafında yapısını bilmiyorumki.. ?? orta susturucu varkende son performans olursa yine öter...
bence güzel bir egsozcu ona iki tane aynı egsoz kafasıyla sağıda soluda çözer gibime geliyor..

arka alt tarafında yapısını bilmiyorumki.. ?? orta susturucu varkende son performans olursa yine öter...
bence güzel bir egsozcu ona iki tane aynı egsoz kafasıyla sağıda soluda çözer gibime geliyor..
aynen.Tek kafamı karıştıran 2. boru nerden geçicek :D google görsellerden astra h ALT TAKIM,alt kısım,alt bölüm,arabanın altı.Neler arattım neler.bulamadım bi :D

geçer geçer :D iki tanede ucu yanık büyük uç :D tadından yenmez...

Dün uzun konuşmalar sonucu bütün planlarımdan vazgeçtim.Vazgeçirdiler daha doğrusu.O vanalı ortaya geldiği anda benzin deposunun kaplanıp korumaya alınması lazım.yada vanalınını açık ağzının aşşağı eğilmesi.çok üşendim.bende sadece görüntü amaçlı(vanalı kapalıyken) çok azda ses olsun diye son susturucu aldım.300-400TL param olduğunda orta kat iptali+güzel bir performans egzozu ile şekillendirmeyi düşündüm sonrasında(Vanalı iptal).Neyse fotoları göstereyim.Bir adet silencer lı egzoz aldım.son susturucu.
JuXbYT4kWIiYwTqSbEkQgX7PK.jpg
VmJqFN84bMf2xc0ExZdRPdQN.jpg

aslında araban yapısı itibariyle mütevazı binilmesi gereken bir araba amma dayanamadın heralde :)

Geri