Egzoz için çözüm önerileri...

aslında araban yapısı itibariyle mütevazı binilmesi gereken bir araba amma dayanamadın heralde :)
Aslında öyle caner ya :D yapılacak fantaziler çok değil.en azından paran yok ise.Neyse işe başlayım kendime bi corsa alıcam.O zaman bütün fantazilerimi gerçekleştircem :)

tabi yaa...
c alacan deeeemii corsa yı :D

corsa lar hakkımda bilgim çok az :D şeklini bildiğim ama hangi kasa olduğunu bilmediğim bir araç tipi var corsa da.corsalarda 1.6 benzinli var mı ? 2004-2010 arasında ?

opc alacaksan var :)

Dün uzun konuşmalar sonucu bütün planlarımdan vazgeçtim.Vazgeçirdiler daha doğrusu.O vanalı ortaya geldiği anda benzin deposunun kaplanıp korumaya alınması lazım.yada vanalınını açık ağzının aşşağı eğilmesi.çok üşendim.bende sadece görüntü amaçlı(vanalı kapalıyken) çok azda ses olsun diye son susturucu aldım.300-400TL param olduğunda orta kat iptali+güzel bir performans egzozu ile şekillendirmeyi düşündüm sonrasında(Vanalı iptal).Neyse fotoları göstereyim.Bir adet silencer lı egzoz aldım.son susturucu.
JuXbYT4kWIiYwTqSbEkQgX7PK.jpg
VmJqFN84bMf2xc0ExZdRPdQN.jpg

Allah allah kim dedi sana öyle şeyler yaw aklına senin :) :rolleyes:

Ayrıca neden acele ettin ben proje bakıyordum senin için az duramadın dimi :bisiklet:

Çagri slm. ilk sorum egzostun silencer i ise yaradi mi. silencer i takinca ses kesiliyor mu. digeri ise bir oneri. Orta susturucudan sonrasini orj ile aynii capta duz krom boru yap. son susturucuyu orj birak. o zaman istediine yakin ses alman daha olasi. baktin cok tok cikmiyor o zmn sona aldiin bu egzostu da takarsin

Geri