Eibach_? Koni_?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre-G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaten öyle bişey çok saçma olur=) Benim demek istediim; daha önce deneyen arkadaşların araçlarına binip kıyaslamak..

Gel o zaman bi ara, gezdireyim seni. :)

benim görüşüm koni koyarsan konfor oluşabilir amaa arabada tessisat felan yoksaa arkası havada kalırr!araba dengesiz durur!eıbach 3.5 da bile arkası öne göre daha havada görünüyoo!öndeki motor ağırlığı felann!koniyi takınca arkada tessisat felanda yoksaa öne 2 kişi binince arabanın önü yerde arkası havada gider gibime geliyoo!

Ben Eibach kullanıyorum. Araç alçaldığı için malum yollarımızda içim rahat olsun diyee kartel muhafaza taktırmak zorunda kaldım. Ön 4 cm düştüğü zaman eminim burada daha fazla sorun yaşayacaktım. Bir de namiştan dan %25 sertleştirilmiş 4 amartisör kullanıyorum. Yol tutuş inanılmaz bir şekilde değişti. Neredeyse "yanlış karar verdim bu araba bana göre değil" diye satmayı düşünüyordum. Hoplama zıplama var mı ? Evet orjinal yaylara amartisörlere göre var.

Yay

Bendede Koni Var Sari Olanindan Ve Orjinal Yaylari Kullandim Bende Yol Tutuş Arti Ve Gayette Memnunum Dene Orjinal Yaylarla Daha Sonra Memnun Kalmazsan Sonra Markani Tespit Et Ve Tak Derim Genede Karar Senin

ben koni kullanıyorum açıkçası memnunum aarkaları 2 önleri is4.5 indiryor eğer otomobilin dizel ise motor ağırlığından dolayı.bence koniden şaşma koni bu arabayı iyice incelyeipte bu karara varmış ö ön 4 arkalar 2 çünkü arkaların orjinal yayı zaten orjinaldende çok kısa bir yay yay taktıran arkadşl bunu görmüşlerdir e bide üstelik dah akısa yay takınca zıplama kaçınılmaz eğer amortisör takımı kullanmaz isen koni bence bu yüzden arkayı 2 cm de bırakmakta fayda var diyeek kendince konforu bi nebze olsun düşünmüş diğer üreticilere göre

kanks 4/2 dedik yha daa ne uzatıosun emrem yha

koni kesinlikle !!!

koni ve 3.5 cm eibach yay süperr ideal ...

bende 6 cm e 4 cm omp yay koni amortisör var var arabam corsa gsi yol tutuş mukemmel ama konfor yok seçimini kendin yap konformu yol tutuşumu ?

Geri