Ekim Ayı Otomobili...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EKİM AYI OTOMOBİLİ....

• Kullanılan toplam oy
    170
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ailenin durumu varsa babasının arabasına ortak olmamışsa bence sıkıntı yok. Herkezin maddi durumu eşit olucak diye bir durum yok.

ya arkadaslar o kadar cok balık mıdye cart curt dedınız kı benımde canımı cektırdınız yaa izmirden atlıyıp gelıcem bende barı faydalanıyım yemek nımetlerınden :)

ne biçim anketmiş arkadaş taa ben kasıldım yaa biticekse bitsin biri kazansın artık :D:D muhteşem oldu bence sabitlenmeli bu konu :D

Evet bu ay çok hırçın geçti genel olark değerlendirirsek 2009 yılı anketleri arasında en çekişmeli, en yemek muhabbetleli, dansözlü :D, en çok yorum alan, en çok görüntüleme alan ve günçelliğini koruyan anket oldu.

Serkan %0.86 öndesin :(

Evet bu ay çok hırçın geçti genel olark değerlendirirsek 2009 yılı anketleri arasında en çekişmeli, en yemek muhabbetleli, dansözlü :D, en çok yorum alan, en çok görüntüleme alan ve günçelliğini koruyan anket oldu.

Serkan %0.86 öndesin :(

En çok yorum alan anket; Nisan ayı otomobili anketi! Kim kazanmış bak bakalım.. Ayrıca o ankette gir, ne yorum yazmışsın, kime oy vermişsin ona da bak ;)

Son düzenleme:
Umut Umut nisay ayı otomobili anketini bulamıyorum
kime oy kullandığımı merak ettim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri