Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nisan ayı otomobili konusunu ve kendi yorumumu buldum.
Yorumum: Duruma duygusal yaklaştım oyumu çocukken hayranı oladuğum GSI a verdim oyumu. içindeki zarları alıp güzel parlak jant lastik ekleyip süper bir boya korumaya verirsen araban mükemmel olur.
Vay bee ne yazmışım Fatih bak yorumu okuyunca utamdım şimdi :sorry:
Ama herşeye ramen oyları söke söke ayın otomobili olmuşsun.
Yanlış anlamayın,aracınıza birşey demiyorum. Aracınız çok hoş,emeğinize sağlık ancak ben kişisel zevk olarak modifiyesiz arabaları daha çok seviyorum. Veya az modifiyeli olacak.
Yanlış anlamayın,aracınıza birşey demiyorum. Aracınız çok hoş,emeğinize sağlık ancak ben kişisel zevk olarak modifiyesiz arabaları daha çok seviyorum. Veya az modifiyeli olacak.
eyvallah yorumlar için bende orjinalden yanayım fakat günler geçtikce değişiklik istiyorsun farklı bi görüntü istiyorsun ee yaptıkcada bişeyler cıkıyor önce ön tampon ekini birleştirdim taponla sonra arkayıda birleştireyim dedim yanlar acayip durdu sonra yanlarda birleştirildi derken araçta komple ekler birleştirildi