ekran çizikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yksl62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yksl62

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar geçenlerde araç içini temizlerken gösterdeki yol bilgisayar ekranını bezle fazla bastırdığımdan çizikler oluştu.Geceleri belli olmuyor ama gündüz ışıkta vurunca her taraf çizik gözüküyor. Nasıl giderebilirim bu çizikleri? Var mıdır bir çözümü?

Ynt: ekran çizikleri

teşekkür derim üstat deneyecem....

Aynisi onceki astram da benimde basima gelmisti malesef cozumu yok. Ama telefon ekranlarini kaplamakta kullandigimiz mat jelatinle kaplarsaniz olabilir bir cozum. Fazla ugrasmayin cunku ugrastikca daha da batiyor :)

Astra larımızda gösterge ekranlarının plastikleri çok hassas, yıkamacılar o kısımları silerken kolayca zarar görebiliyor.

Plastik çizik gidericiler bu çizikleri epey gideriyor ancak uygulamayı temiz pamukla ve biraz sabırla birkaç defada yapmaya dkkat edin.

En iyi yöntem ki bende bunu foto makina ekranıma yaptım iPhone jelatini aldım ve ölçtüm biçtim kestim su ile yapıştırdım süper oldu çizikler olsa bile sonradan bu işlemi yapar yada yaptırırsanız çizik falan hem görünmez hemde çizik olmaz. Ama tavsiyem mat almayın parlak jelatin alın ki ekran kalitesini öldürüp kötü mat bir görüntü vermesin.

çözümü buldum...
forumlarda geze geze en sonunda buldum. arkadaşlar biriyantin varya onu kullandım. pamuğun üstüne sürdüm 2 sefer yavaş yavaş yedirdim. sonuç ekran ilk günkü gibi ve çiik miik yok oldu.

yksl62 link' Alıntı:
çözümü buldum...
forumlarda geze geze en sonunda buldum. arkadaşlar biriyantin varya onu kullandım. pamuğun üstüne sürdüm 2 sefer yavaş yavaş yedirdim. sonuç ekran ilk günkü gibi ve çiik miik yok oldu.
Toz tutmuyormu peki.

yksl62 link' Alıntı:
çözümü buldum...
silince çıkmıyormu? sonuçta yağ türevli bişey

Ben plastx uygulamıştım, çokda güzel olmuştu, yıkamacılarda ekranı sildirmeyip kendim temizlediğim için çok uzun süre dayandı...

Geri