Ynt: el freni butonu
Keşke bu kadar ortalığa koymasalarmış madem.. Tehlikeli olabilir diye düşünüyorum.
Keşke bu kadar ortalığa koymasalarmış madem.. Tehlikeli olabilir diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Khan link' Alıntı:Keşke bu kadar ortalığa koymasalarmış madem.. Tehlikeli olabilir diye düşünüyorum.
MeRt link' Alıntı:...yüksek hızlarda çekili olarak tutulduğunda aracın hızını aniden değil yavaş yavaş azaltıyor denmişti ama denemeye cesaret edemedim bir türlü
xylent link' Alıntı:[quote author=MeRt link=topic=2646.msg57554#msg57554 date=1321539167]
...yüksek hızlarda çekili olarak tutulduğunda aracın hızını aniden değil yavaş yavaş azaltıyor denmişti ama denemeye cesaret edemedim bir türlü
MeRt link' Alıntı:...ama dediğiniz gibi yüksek hızlarda mekanik el freni gibi tepki veriyorsa tehlikeli olacağı aşikar.
xylent link' Alıntı:[quote author=MeRt link=topic=2646.msg57961#msg57961 date=1321629373]
...ama dediğiniz gibi yüksek hızlarda mekanik el freni gibi tepki veriyorsa tehlikeli olacağı aşikar.