30 Ara 2011 #31 G galeboris Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Ara 2011 Mesajlar 196 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Siteyi ziyaret et Ynt: el freni butonu Daha neler öğrenicez artık bakalım bu forumdan. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır.
30 Ara 2011 #32 A astraowner Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Ocak 2011 Mesajlar 3,338 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Ynt: el freni butonu cemomekan link' Alıntı: benm araç kartı direksyonun arkasındaki boşluga duşmustu cumbızla aldmm 20 dk uğraştırdı orayada dikkat etmek lazm Genişletmek için tıkla ... oraya bende kaçırdım kart 15 dk bende uğraşmıştım o zamandan beride oraya birşey koymadm
Ynt: el freni butonu cemomekan link' Alıntı: benm araç kartı direksyonun arkasındaki boşluga duşmustu cumbızla aldmm 20 dk uğraştırdı orayada dikkat etmek lazm Genişletmek için tıkla ... oraya bende kaçırdım kart 15 dk bende uğraşmıştım o zamandan beride oraya birşey koymadm
30 Ara 2011 #33 T Tolga KARACA Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2011 Mesajlar 9,709 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Siteyi ziyaret et Ynt: el freni butonu Oraya birşey koymayın zaten bu araçların gösterge camları inanılmaz zayıf, tırnak değse ya da bezle silinse çiziliyor. 046thumbsdown
Ynt: el freni butonu Oraya birşey koymayın zaten bu araçların gösterge camları inanılmaz zayıf, tırnak değse ya da bezle silinse çiziliyor. 046thumbsdown