Arkadaşlar,bende 2001 model opel vectra 1.6 comfort var,bu aracıma yaklaşık 6 önce Valtra marka akü aldım,ancak son günlerde aracımı çalıştırmak için bindiğimde aracın göstergi panelindeki tüm lambalar yanıyor,marşa bastığımda aracım çalışmıyor,aküyü aldığım yere götürdüm garanti şartı gereği 2 tane elektrikçiye gönderdiler ve akü ile aracı kontrol ettirdiler,akünün şarjının bittiğini söylediler,aracın şarj dinamosunu kontrol ettiler ve aracımda kaçak olduğunu söylediler,bagaj lambası veya torpito lambası diye düşündüm ve cep telefonunun videosu ile kontrol ettiğimde bu lambaların açık kalmadığını tespit ettim,aracıma yaklaşık 3 yıl önce alarm taktırdım,2 ay önce de lpg taktırmıştım,bu saydıklarımda kaçak olurmu,elektrikçilere sorduğumda alarmdan olabilir dediler ama tespiti için bayağı bir kablo aksamını kontrol etmeleri gerektiğini söylediler o da bana uygun gelmedi,daha önce aracında elektrik kaçağı yaşayan var mı,varsa nerelerden kaçağın olduğunu yazarsanız sevinirim,yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim...