Ynt: emme manifoltu garantiden degişenler listesi
Valla ben de bekliyorum o yazilimi..servis hazirana kdr gelicek dedi ama bakalim..
Valla ben de bekliyorum o yazilimi..servis hazirana kdr gelicek dedi ama bakalim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok yazdık ama bir kez daha yazalım, yazılım güncellemesine gerek yok, kelebek ve manifolddaki sensörün temizlenmesiyle sorun halloluyor zaten. Önemli olan kötü yakıt kullanmamak ve depoyu çeyreğin altına düşürmemek.bbeerrkk67 link' Alıntı:Valla ben de bekliyorum o yazilimi..servis hazirana kdr gelicek dedi ama bakalim..
kemalersan link' Alıntı:Aracımda yakıt 1/8 deponun altına düşünce bu lamba yanıyor, doldurunca bir kaç saat sonra sönüyor. servise görtürme gereği duymuyorum çünkü bulunduğum şehirde yetkili servis yok.arabam garanti kapsamında.yakıt olarak opet 97 oktan kullanıyorum. neden sadece yakıt az olduğunda bu hatayı verdiğini anlayamadım.
son 2 keredir benzin alınca sönüyor ama ertesi gün tekrar yanıyor.benim araçta depo yarıdan fazlayken de yandığı oluyor, yakıt miktarına bağlı değil. shell 97 oktan kullanıyorum.kemalersan link' Alıntı:Aracımda yakıt 1/8 deponun altına düşünce bu lamba yanıyor, doldurunca bir kaç saat sonra sönüyor. servise görtürme gereği duymuyorum çünkü bulunduğum şehirde yetkili servis yok.arabam garanti kapsamında.yakıt olarak opet 97 oktan kullanıyorum. neden sadece yakıt az olduğunda bu hatayı verdiğini anlayamadım.
albertxx link' Alıntı:Aklınızda bulunsun arabanızın deposunu dibine kadar kullanmayın.Özellikle ışık yandıktan sonra hemen alın dipte çok pislik kalıyor maalesef.Ayrıca po' ya pek güvenmeyin derim ben.Kocaelide po'nun labında çalışan tanıdığım vardı.Tankerlerden gelen yakıtı test ediyorlardı.Kükürt oranı su oranı gibi.Ancak kükürt oranı fazla olsa dahi geri gitmiyordu o yakıtlar dağıtılıyordu bayilere.Ayrıca bazen çok sulu oluyor diyordu yakıtları ponun.Hatta 1 kere 1 ay yakıt almayın demiştim bize podan