Ynt: emme manifoltu garantiden degişenler listesi
shellden başka yerden yakıt alınmaz..
shellden başka yerden yakıt alınmaz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
greattsallierim link' Alıntı:shellden başka yerden yakıt alınmaz..
askindefansi link' Alıntı:bu manifold sensörünün sorununu temizlikle çözmüş arkadaşlar geribildirim yapabilirler mi tolga beyde sorun düzelmiş başka böyle sorununu halletmiş arkadaşlar var mı?
manifold daki çok fazla sensör var die duymuştum, hangi sensörün temizlenmesi gerekiyor? yoksa manifold komple sökülüp mü temizlenmesi gerekiyor?gokhanbedir link' Alıntı:Çok yazdık ama bir kez daha yazalım, yazılım güncellemesine gerek yok, kelebek ve manifolddaki sensörün temizlenmesiyle sorun halloluyor zaten. Önemli olan kötü yakıt kullanmamak ve depoyu çeyreğin altına düşürmemek.
Tek sensör var.syabasan link' Alıntı:manifold daki çok fazla sensör var die duymuştum, hangi sensörün temizlenmesi gerekiyor? yoksa manifold komple sökülüp mü temizlenmesi gerekiyor?
Bülent Bey'in dediği gibi tek sensör var o temizleniyor onun dışında gaz kelebeğini de temizletin işlem bu kadar basit, benim hata kodu farklıydı ben yıllık bakımında ücretsiz olarak gaz kelebeğini özel serviste temizletip hallettim. Yetkili servise gittiğimde bilgisayardan adam akıllı hata kodunu bile okuyamamışlardı.syabasan link' Alıntı:manifold daki çok fazla sensör var die duymuştum, hangi sensörün temizlenmesi gerekiyor? yoksa manifold komple sökülüp mü temizlenmesi gerekiyor?
Temizletın bence yazılım işi bana pek ınandırıcı gelmedi.gr_avci link' Alıntı:2 gün önce aracımda ışık yandı akşam saatlerinde sabaha baktım yanmıyordu. Manifold ile ilgili yazılım gelecek deniyordu. Haberi olan arkadaşım var mı acaba? Yoksa temizletmeye devam mı?