Arkadaşlar aranızda yeni olduğumdan okuyarak hayli zaman geçiriyorum forumda ve daha önce Opel kullanmadığımdan araca ve kronik sayılabilecek arızalarına da aşina değilim fakat 2. el 1.4 T Astra'lardan aldım geçtiğimiz hafta, servislerde yaptırdığımız kontrollerde bilgisayara da bağlanmasına rağmen herhangi bir sorun yoktu gel gelelim aracın 2 gündür bu turuncu arıza ışığı yanıyordu bugün bir ara söndü ve akşam saatlerinde tekrar yandı. Bu sorun illa ki manifolt sorunu mudur ve aracın garantisi de olmadığından bunun değişimi gerekirse bu ne kadar tutar? Araç hareket etmiyorken sessiz ortamda motor sesini dinlediğimde belli aralıklarla bir ses geliyor motordan, şu an sesi tarif edemeyeceğim fakat şöyle söyleyeyim düz bir motor sesinden ziyade devirli bir ses gibi diyeyim. Bu manifolt sorunu böylesi bir durum yaratır mı aydınlatırsanız sevinirim.
Forumda yeni olduğumdan hatalı yerlerde sorunlarımı belirtirsem doğru yerlere yönlendirmekten lütfen çekinmeyin, şu aralar araçta bir sıkıntı çıkacak diye ödüm kopuyor o yüzden ilgili gördüğüm başlıklara yazıyorum