emme manifoltu garantiden degişenler listesi

Ynt: emme manifoltu garantiden degişenler listesi

copcu06 link' Alıntı:
Bahsi gecen sorun nasil fark ediliyor ve dizeller icin gecerĺimi
Dizellerde yok sadece 1.4 lerde var.
Ariza isigi yaniyor.

6 Ay önce 2. El almış olduğum aracımın Emme Manifoldunun garantiden değiştiğini bugün servisten öğrendim. Bir kez de titreme sorunu ile servise gittiğini ve buji ve ateşleme bobinin değiştiğini öğrendim.

Bu arada konu gündeme gelmişken bende durum güncellemesi yapayım;  :)

Yanlış hatırlamıyorsam 20.000 civarında garantiden değişen emme manifoldumla 30.000 km yaptım.  steeringwheel
Yani aracım 50.000'de ve ikinci bir arıza ile karşılaşmadım.  greatt

MeRt link' Alıntı:
Bu arada konu gündeme gelmişken bende durum güncellemesi yapayım;  :)

Yanlış hatırlamıyorsam 20.000 civarında garantiden değişen emme manifoldumla 30.000 km yaptım.  steeringwheel
Yani aracım 50.000'de ve ikinci bir arıza ile karşılaşmadım.  greatt
İnşallah karşılaşmazsın. 17000km de değişti 40000km de gaz kelebeği temizliği yapıldı. şahsen 60000km de bir temizlik daha bekliyorum.

arkadaşlar ; benzini güvendiğiniz yerden alın ve sık sık farklı markalardan almayın, mümkün olabildiğince çeyrek deponun altına düşmeyin ve benzin ışığı yaktırmayın.bunu opeldeki master söylemişti bana ne derece doğru bilemiyorum bu şekilde kullanıp sorun yaşamayanlar biraz yardımcı olabilir

ze623 link' Alıntı:
arkadaşlar ; benzini güvendiğiniz yerden alın ve sık sık farklı markalardan almayın, mümkün olabildiğince çeyrek deponun altına düşmeyin ve benzin ışığı yaktırmayın.bunu opeldeki master söylemişti bana ne derece doğru bilemiyorum bu şekilde kullanıp sorun yaşamayanlar biraz yardımcı olabilir
Bana benzer şeyler söylediler. Yakıtı kaliteli olsun ,devirsiz kullanmayın dediler. Yakıtı hep shelll den alırım,araç otomatik dedim trafik neye izin veriyorsa araç o deviri yapıyor dedim. Demekki bu arıza tekrarlayıp duracak galiba.

emme manifoltu arızası nasıl bir şey arkadaşlar?

çok şükür bir sıkıntım yok sadece bilgilenme amaçlı sormak istedim

merhaba arkadaşlar aranıza eni katıldım  , bendede motor arıa ışığı yandı cihaza bağladım p1101 hata kodu verdi debimetre hatasıymış , sldim ertesi gün tekrar yandı , servise gittim servisin demesine göre önceden manifold değiştiriyorlarmış şimdi ise gaz kelebeği temizliği ve yazılımla halledebiliyorlarmış , daha şimdiye kadar kendilerine şikayet gelmemiş , bana da yaptılar aynı temizliği 30 km yaptım daha biişey yok ancak arabaya binmeye korkuyorum resmen , aracımıda daha 1 ay olmadı alalı 2. el olarak aldım ,

bende de aynı hatayı vermişti(p1101) gaz kelebeğine araç çalışırken temizleme spreyi sıktılar, 5 aydır arıza yapmıyor. bilginize.

benim motor arıza lambam da söndü yarın eskişehirdeki servise götüreceğim ancak aracımı 2 ay önce 30 bin bakımında özel servise götürdüm bujiler serviste değişmişte özel de de yağ ve filtreler değişti sizce yetkili servis garantiden halleder mi işi yoksa para istermi servis bana yapmadan ben onlara üçkağıt yapsam diyorum bide hoş olmaz diyorum bilemedim  ::) ;)
K&N hava filtresi takmıştım 2 ay önce acaba ondan olurmu dedim de sanıyorum değil .s

Geri