ooo Samet, Hoşgeldin 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet teyzoş acayip hastaydım ama bügün itibariyle atlattım sanırım"Şafaaaakk 2 3 9 ..Kuzummmm mehtuba başladım dün ama ama uykum geldi geç döndüm eve..Sen aradığında Elifimin yanında idik...Bilirsin halen konuşulan kişi aynı bi süre bölee ondan açamadım telefonunuama bu gün akşam arıycamm konuşuruz dimi
ama konuşuncada yazacaklarım azalıo yaff bu ne yaman çelişki
Anaa Gadirrrr hastamısınn leeenn? yoksa bida gelmeyelim diemi öle diosunçabuk söleee
Neo valla ne unuttu isen bu sefer değerli ki hastayım mastayım ayaa başladı
dvd yi ordamı unutttukk be yoğsa
"
sen sevdayı tanıyormusun ?artık kızlarıda alın askere...
not: erkin koray bab..
hatta ilk sevdayı alın ..ben elimle teslim ederim hemde..20 ay şöle bi askerlik ohhh iyi gider vallaha..alın alın
ooooo asker238...
hafız sende mi hastasın ben halen atlatamadım yaw
Neo valla ne unuttu isen bu sefer değerli ki hastayım mastayım ayaa başladıdvd yi ordamı unutttukk be yoğsa
"
senden korkan senin gibi olsunYok bu böyle kurtulduğunu sanıyor ama asıl DVD geceleri henüz başlamadı..Ramazan bitsin acısını çıkarıcaz nasılsa...Filmler benden, mekan Kadir'den, mısırlar senden, çaylarda Gülsüm'den...![]()
sahur derken teyzoşum"Kuzumm 235 olmuş,,,az kalmış azz bak sen bi gel izne buraya çok daha az kalcak dimi
Ramazan mi bitsinnn ha ha nieki bence sahurda felan izleriz nie beklios anlamadım dvd gecelerine"