En iyi cep tel. operatörünü sen seç !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kgb2041
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En iyi cep telefonu operatörü hangisi?

• Turkcell

Oy: 57 43.8%
  • Vodafone

Oy: 9 6.9%
  • Avea

Oy: 15 11.5%
  • Hepsi üç kağıtçı :D:D

Oy: 49 37.7%

• Kullanılan toplam oy
    130
bende 35 tl 1200 dakika her yöne kullanıyorum ama dakikalarım fazlaca gidiyor sanki anlam veremedim ücretlendirme peryodunu değistirdiler herhalde

hepsi aynı pahalı yok birbirinden farkı

Bu arada bende Turkcell'ciyim:D 9 yıldır kullanıyorum. Kontör derdinden sıkılınca faturalıya geçtim. Ayda 14.5TL. 120dk bedava. Hergün ilk 3 mesajdan sonra tüm Turkcell'lilerle mesajlaşmak bedava:D

ya turkcelle gıttık bugun guya telefona bakacaktık :) orada hazırkartını faturalıya gecırene sabıt teller ve turkcell ıcı 8 saat konusmak 22 tl kdv falan dahıl dayım hemen gectı:)

trkcll

bende 35 tl 1200 dakika her yöne kullanıyorum ama dakikalarım fazlaca gidiyor sanki anlam veremedim ücretlendirme peryodunu değistirdiler herhalde

Süre hesabı her 6 sn de bir hesaplanıyor hızlı bitiyormuş düşüncesinin sebebi sebebi konuşma alışkanlığının artması. faturanın hesap kesim tarihinden zaman sayclarnı sıfırlayın sonuç sizinde kafanıza yatıcak.

Pahalı ancak kaliteli Turkcell.. Ferrari misali,pahalı ama number one :)

kesinlikle turkcell

valla turkcellin kamu tarifesindeyim sıfır hat aldım 35tl dediler ama fatura 43 tl geldi. faturanın arkasında telsiz kullanım taksidi yok yeni tesis abonelik taksiti.....v.s. +8 tl daha eklemişler. yani senede 96 tl vergi alıyorlar. bu fiyata bence iyi gibi, ama 35 tl tüm vergiler dahil diye bağıra bağıra yaptıkları reklam yalan. söylesenize yeni abonelikte şu fiyat, eski abonelere şu fiyat diye. yalan dolanla iş yapıp milleti yanlarına çekiyorlar aaa bir bakmışsın fatura şişmiş eeee niye böyle geldi diye ararsın müşteri hizmetlerini sana elli tane şey sayar.ondan sonra mecbur ödersin parayı haaa ayrılmak istersende paşa paşa ödersin senelik vergileri ondan sonra ne yaparsan yap.sadece turkcell değil hepsi böyle. tabi paran çoksa dokunmaz :D

Son düzenleme:
eee tabikide turcell ben 6 senedir aynı hattımı kullanıyorum çekiş falan mükemmel tek kötü olan tarafı konturu deli gibi harcaması bi alo diyoruz 2 kontür gitti nasılsın iyimisin desek 10 ar 10 ar harcıcak :D:D:D şaka bi yana en iyisi bence turkcell babamda 12 seneyi geçkin zamandır aynı turkcell hattını kullanıyor ilk abonelerinden ve çok memnun oda

Geri