10-12 yıl shell'den sonra 3 yıldır da bp'den alıyorum. Yazın yakıt ışığı yanmasına yakın, kışın da yarım depo kaldığında fullerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PO'dan aldığım benzin oksijen sensörümü bozdu 400 liram yok yere gitti.opetten şaşmamaya çalışıyorum.Opet dışında yakıt almak zorunda kalırsam shell ya da bp tercihim olur.
Bencede istasyondan kaynaklı.çünkü farklı po istasyonlarından aldığım yakıtta sorun yaşamadım.Fakat yinede bu olaudan sonra araya bir soğukluk girdi.Opet veya shellden aldığım zaman arıza ışığını yakıyor PO dan alınca kendi kendine sönüyor gidişinden de memnun kalıyorum. Aslında birazda aldığımız istasyondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum memlekette de totalden başka yerden almıyorum ama şehir dışında PO dan
Kesinlikle istasyon çok fark ediyor. Yolumun üzerindeki bir Aytemiz istasyonundan LPG aldım almaz olaydım. Kirli yakıttan LPG map sensörüm gitti. Aynı şekilde Sakarya'da yolumun üstünde Shellden aldım araç uzun süre arıza lambası yaktı sonra kendi kendine söndü.Bencede istasyondan kaynaklı.çünkü farklı po istasyonlarından aldığım yakıtta sorun yaşamadım.Fakat yinede bu olaudan sonra araya bir soğukluk girdi.