En İyi Lpg Firması Tercihiniz !?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Loganict
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

en iyi lpg firması hangisi sizce ?

• bp

Oy: 12 9.0%
  • shell

Oy: 26 19.4%
  • petrol ofisi

Oy: 18 13.4%
  • total

Oy: 4 3.0%
  • Opet / Aygaz

Oy: 74 55.2%

• Kullanılan toplam oy
    134
ben genelde Shell den ve Opetten alıyorum yakıtımı hiç problem yaşamadım :good:

tabii Shell den renkleri için aliyorum dermişim :D

petrol ofisinden aldığım 20 ytl gazla 85km; opetten aldığım gazla 100 km yapıyorum...ve kesinlikle opetten aldığım gazın aracıma rahatlama sağladığını düşünüyorum(belkide psikolojiktir) opetten sonra bp yi tercih ederim

eskiden ipragazdan alırdım arabayı kükretiyodu sonra gazı bozdu şimdi şelden şaşmam

eski arabama shell ve opetden alıyordum shellde proplem yoktu ama ne zaman opetden alsam araba sanki hıçkırık tutmuş gibi oluyordu opelime devamlı shell den aldım 4-5 kez petrol ofisi oldu ve proplem yaşamadım
iki kez opet den aldım ikisindede sorun yaşadım birdaha opetten almayacağım kesin vuruntu oluyo araçta.

Önce opet sonra bp...

lpg sistemini geçen hafta taktırdım tasarruf oranını bilmiyorum ama ilk gün taktırdığım yer bir istasyondan 20 liralık doldurmuş dün yolumun üstü olması hasebiyle milangazdan aldım belki psikolojik bilmiyorum ama performansta bir artış hissettim benzinli halinde nasılsa öyle gibi gidiyor sanki.

Netice olarak ilk seferde 1,62 ytl/lt milangazdan aldım gayet memnunum. Opet aygaz eurolpg de şu an için 1,85 ytl/lt. Bir sonrakinde aygaz alacağım belki aygazda daha uzun yol yaptırır ful depo bilemem. Deneme sürüşleri bitsin tekrar yazarım.

Geri