En iyi PİKAP hangisi?

bence mıtsubişhi

Abi sen şartlanmışsın Kesin alıcan pikap belli :D :D

Neyse bana kalsa bende düşünebilirim ama ne bileyim Garip geliyor bana :D

ben sadece navaranın tasarımını beğeniyorum ama oda yaşlandı yakında yenilenir...

l200 nötrüm ama o her tarafı aksesuar dolu arabalar çok kötü yaw ön koruma yan basamak kromajlar falan maymun olmuş pikaplar...

gösterdiklerinin içinde en güzeli yükseltilmiş ve arazi tekerleri takılmış olandı ama o da satılı kdeğil heralde...

Navaranın çok ciddi sağlamlık ve güvenlik sorunları olduğundan kimse bahsetmemiş nedense. Evet şekil şemal güzel ama 1. öncelik can güvenliği!

Toyota aslında sağlamlık ve güvenlik için marka garantili ama tip ve ekonomi durumu nasıl etkiler bilemem. 2. el değeri de önemli.

Burak abi, bu konuya bu fotoğrafları atmak için bugüne kadar beklemiştim, sanırım artık seni L200 e bağlama zamanı geldi :) Fotoğrafları kendim çektim, Akköprü metro otoparkında duruyordu araç. Gerçekten de otoparka bakınca ilk göze çarpan araç, hemen fark ediliyor.

l2001.jpg

l2003.jpg

l2004.jpg

l2005i.jpg

l2006.jpg

navara

alırsan dört çeker olanını al (vergisini dert etmezsen) yoksa memnun kalmazsın en ufak gaza yüklenmende arkadan kayar. ayrıca uzun yolda seni bu tip arabalar seni çok üzer çünkü zıplamaktan insanın midesi bulanıyo ayrıca şehir içi kasisleri fark etmeyip hızlı girersen tvana kafanı kesin vurursun o yüzden bu tip arabalar ikinci araç olarak gerçekten gerekli ama sürekli kullanımda insanı maddi olarak üzer.(lastik gibi sarf malzemeleri çok pahalı + muayenesi falan tyılda bir yapılıyo)

Geri