en net ufo görüntüleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TmaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
böyle bişeyi dünyada amerika bile olsa yapabileceğine inanmıyorum...videodaki cisimden hiç bir şekilde egzos dumanı çıkmıyor...pervanesi yok...jet motoru yok...orduğu yerde dönüyor sadece...cismin daha neyle çalıştığı bile bilinmiyor

abi madem inanmıyon bende mesajımı silerim:)

abi madem inanmıyon bende mesajımı silerim:)

yok yok silme yaw :D dediğini de biliyorum amerikalılarda yapıyor diye söylentiler filan var...ama sorun şu ki dünyaya bi ufo düştüğü ve amerikalıların bunu ele geçirdiği biliniyor...teklonojilerini almış olabilirler

yok yok silme yaw :D dediğini de biliyorum amerikalılarda yapıyor diye söylentiler filan var...ama sorun şu ki dünyaya bi ufo düştüğü ve amerikalıların bunu ele geçirdiği biliniyor...teklonojilerini almış olabilirler

katılıyorum. 51. böle rosewell

gerçek gibi duruyo :S

fasa fiso abi bunlar gündeme yeni bişeyler katmak için uğraşıyorlar

rosewell olayını merak ediyorum zamanı gelince dünyaya açıklıcaklarmış discovery channelde bununla ilgili program vardı..
babası ufonun düştüğü bölgede görev yapan adam anlatıyodu babası gece heyecanla eve gelmiş ufonun parçalarını göstermiş üzerinde bazı simgeler varmış falan filan olayı ört bas ettiler ben gerçek olduğunu düşünüyorum türkiyeye düşmezki bitane halka açık yerde sergilesinler :D

Bu günkü gazete manşetlerinde bu konuyla ilgili yalanlama haberleri yayınlandı.Elemanlar ilgi çekmek için bunu tasarlamışlar. Hani bizim ufo gören masum köylü numarası gibi.

Geri