İşte Türkiye'nin Eurovision şarkısı

İsmail Yılmaz in yorumlarini heralde herkes duymustur... Isin gunahti falan kismi sahsen bana sacma gelmekle birlikte yigidi oldur, hakkini yeme misali adamin soyledigi bircok seyde dogru bence.
Sarki cok hafif, cok hos, cok akilda kalici bir sarki. Yani galbiyet icin her yol mubahtir dusuncesiyle bakilirsa cok dogru bir secim. Ama diger yandanda birincisi Hadise Turk degil. Bende yurtdisinda yasayan biriyim. Turk olmak icin anne babasinin Turk olmasinin,kismen Turk kulturuyle yetismis olmasinin yeterli olmadigini bilecek kadar tecrube sahibiyim. Ikincisi hernekadar kazanma sansimizi cok yukseltsede ingilizce bizim dilimiz degil. Ucuncusu yaninda dans ettirecek zenciden baska adammi bulamadi sorusu var. Muzigin ne kadar Turk muzigi oldugu tartisilir. Sonuc olarak cok guzel bir bayan, cok guzel bir sarki var ortada ama Turkiye ye dair en ufak bir iz ben goremedim. Sonuc olarak insallah olurda bir galibiyet alirsa bu galibiyetin ne derece Turkiye ye ait oldugu tartisilir.

bu şarkı eski bi şarkımı acaba??Yoksa hadise kendisi mi yazmış??bilen varmı?

sinan 2-3 kişi beraber yazmışlar hadise ile daha katılacak şeyler var demiş hadisee bakalım nolucak

Beğendim diyemiyorum.Arka planda birşeyleri eksik gibi.Gerçi ne önemi varki , şarkıya oyveren yok neticede.

Hakkaten mükemmel

Kazanamasakta iyi bir derece alırız. Gönül ister birinci olalım; ama birinci olunacak emek verilsede Türkün, Türkten başka dostu yok diye düşünüyorum.

yalnız şarkı yetmez şov kısmıda önemli bileğinin hakkıyla birinci olan sertabın sahnesini gözünüzün önüne getirin

tam anlamıyla süper bir parça ilk 3 de kesin var gibi

Geri