Maşallah sevdiğim kasalardan. Banka kredileri sağolsun sıfır araç doldu mhllelerle yediemin parkı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maşallah sevdiğim kasalardan. Banka kredileri sağolsun sıfır araç doldu mhllelerle yediemin parkı.
Maşallah, kazasız belasız kullanın.. Tertemiz araç, ben de hakikaten böylesini görmemiştim yıllardır..
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:57 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:53 ----------
[/COLOR]
teşekkür ederim güzel dileklerin için yıllardır bizde daha tık yok arabada kolay kolay satmam şimdi cam otomatiği yaptırmayı planlıyorum oda olsun tadından yenmez :sulanma:
Güzel düşünce :bir: far sensörü, cam otomatiği, park sensörü, alarm, film vs bunlar artık çok ucuzladı..Bende de donanım hastalığı vardır bu tarz şeyler yaptıkça arabadan daha çok zevk alıyorsun, arabayı daha çok seviyorsun...Tavsiye ederim ben de..Umarım devamı gelir, maşallah tekrar
Maşallah güzel araç. Kazasız, belasız sürüşler dilerim hocam. F saneler ölmez
Bu da en sadesinden benim 1.4, 8V, 60bg F sane
http://www.opelim.net/forums/uye-otomobilleri/101862-98-model-sade-astra-f.html
Astra F çok var Kayseri'de, ama Sedan görmek zorlaştı artık. Hep HB modelleri dolaşıyor.
Maşallah araç çok temiz...
x14nz motor kodlu benimki de. klima yok. eski sahibi önleri elektrikli yaptırmış ama sanırım ya iyi yapılamamış ya da motorlar falan çok güçsüz. çünkü tam bir işkence açıp kapaması