En sadesinden astra F

Maşallah sevdiğim kasalardan. Banka kredileri sağolsun sıfır araç doldu mhllelerle yediemin parkı.

Maşallah, kazasız belasız kullanın.. Tertemiz araç, ben de hakikaten böylesini görmemiştim yıllardır..

Maşallah sevdiğim kasalardan. Banka kredileri sağolsun sıfır araç doldu mhllelerle yediemin parkı.

istanbulda günde 600 700 kadar araç trafiğe çıkıyo diye duydum e bunlar benim cebime girmiyoki düşünmek istemiyorum ama yakında herkes olduğu yerde kalıcak :( araç taksitleri zaten uzatıldıkça uzatılmış... neredeyse beyaz eşya taksidi ile aynı fiyatlar :mad:

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:57 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:53 ----------

Maşallah, kazasız belasız kullanın.. Tertemiz araç, ben de hakikaten böylesini görmemiştim yıllardır..

teşekkür ederim güzel dileklerin için yıllardır bizde daha tık yok arabada kolay kolay satmam şimdi cam otomatiği yaptırmayı planlıyorum oda olsun tadından yenmez :sulanma:

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:57 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:53 ----------

[/COLOR]

teşekkür ederim güzel dileklerin için yıllardır bizde daha tık yok arabada kolay kolay satmam şimdi cam otomatiği yaptırmayı planlıyorum oda olsun tadından yenmez :sulanma:

Güzel düşünce :bir: far sensörü, cam otomatiği, park sensörü, alarm, film vs bunlar artık çok ucuzladı..Bende de donanım hastalığı vardır :) bu tarz şeyler yaptıkça arabadan daha çok zevk alıyorsun, arabayı daha çok seviyorsun...Tavsiye ederim ben de..Umarım devamı gelir, maşallah tekrar

Güzel düşünce :bir: far sensörü, cam otomatiği, park sensörü, alarm, film vs bunlar artık çok ucuzladı..Bende de donanım hastalığı vardır :) bu tarz şeyler yaptıkça arabadan daha çok zevk alıyorsun, arabayı daha çok seviyorsun...Tavsiye ederim ben de..Umarım devamı gelir, maşallah tekrar

Kesinlikle aynı düşüncedeyim orijinal aksesuar veya donanım eklemek daha zevkli zira bu araç orjinal kaldıkça daha değerli ;)

Astra F çok var Kayseri'de, ama Sedan görmek zorlaştı artık. Hep HB modelleri dolaşıyor.
Maşallah araç çok temiz...

Maşallah güzel araç. Kazasız, belasız sürüşler dilerim hocam. F saneler ölmez :)

Bu da en sadesinden benim 1.4, 8V, 60bg F sane
http://www.opelim.net/forums/uye-otomobilleri/101862-98-model-sade-astra-f.html

Sizinkide gayet güzelmiş:) Motorları aynı galiba klima olsa ömürlük araba ama klima yok işte:(

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:14 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:11 ----------

Astra F çok var Kayseri'de, ama Sedan görmek zorlaştı artık. Hep HB modelleri dolaşıyor.
Maşallah araç çok temiz...

Teşekkür ederim alındığından beri garajda olunca dışarıdakî olumsuzluklar başımıza gelmedi çok şükür sonuç 14 yaşında 140.000 km de bi delikanlı :rakir:

x14nz motor kodlu benimki de. klima yok. eski sahibi önleri elektrikli yaptırmış ama sanırım ya iyi yapılamamış ya da motorlar falan çok güçsüz. çünkü tam bir işkence açıp kapaması :)

x14nz motor kodlu benimki de. klima yok. eski sahibi önleri elektrikli yaptırmış ama sanırım ya iyi yapılamamış ya da motorlar falan çok güçsüz. çünkü tam bir işkence açıp kapaması :)

Benimkiler manuel yav:( arkalar çok yumuşak serçe parmağınla bile rahat açılıp kapanır ama ön tarafla kol kasıyapılır:) yağlanması gerek herhalde ama on numara motoru var şimdiye kadar hiç yolda kalmadık şükür ama uzun yolda hafif devirli kullanınca arıza lambası yakıyo bazen sizdede oluyomu?

Geri