En Sevdiğiniz İçki

Hangi İçki?

• Kullanılan toplam oy
    191
Aklıma düşürdün, dur bir kadeh "Beyoğlu" yapayım :).

Bira dedim abi ya! :)

Ben ikinci kırmızıyı bitirdim doğru yatağa! Fazlası zarar... :)

İçi bol portakal taneleri ile yoğunlaşmış hakiki portakal suyu...Tek
geçerim...:sulanma:

Forumdan dostlarım ve sevgili sevgilim bilir ki teqilaaaaa:D:D severim ,hele birde acı soslusu ile aram başka bir iyidir(dragon ve oki nin kulakları çınlasınn:D:D:D:D)

3-4 arkadaş arasında her doğum gününde bi büyük rakı. Her hüzünde Bi büyük rakı. Her mutlulukta bi büyük rakı. Yazın bazı akşamları bi büyük rakı öğlenleri 2 soğuk bira. Varsa mangal rakı varsa balık rakı varsa kavun peynir vardır rakı yıllardır böyle her anımıza ortak oldu rakı :) Çalarsın bide Müzeyyen Senarın o tatlı sesinden bi kaç parça Ruşen Yılmaz getirir devamını. Çocukluktan beri dinlediğim tek müzik tarzı Türk Sanat Müziği rakısızda olmuyor hani :)

3-4 arkadaş arasında her doğum gününde bi büyük rakı. Her hüzünde Bi büyük rakı. Her mutlulukta bi büyük rakı. Yazın bazı akşamları bi büyük rakı öğlenleri 2 soğuk bira. Varsa mangal rakı varsa balık rakı varsa kavun peynir vardır rakı yıllardır böyle her anımıza ortak oldu rakı :) Çalarsın bide Müzeyyen Senarın o tatlı sesinden bi kaç parça Ruşen Yılmaz getirir devamını. Çocukluktan beri dinlediğim tek müzik tarzı Türk Sanat Müziği rakısızda olmuyor hani :)

Kardeşim dikkatli ol. Gidişat iyi değil gibi...

Bir de, yıllardır, kaç yıl mesela?

ben bir kere kıbrıstan gelme antifiriz rengine yakın şekerli bir votka içmiştim, öğrencilik dönemleri kampüste yaz okulunda, ağacın altında pet bardaklarla içtik, bu ne demiştim ama beni onun gibi çarpan bir içki daha görmedim :))

Geri