En Sevdiğiniz İçki

Hangi İçki?

• Kullanılan toplam oy
    191
ya valla rakı en guzelıdır dedıgınız gıbı bide rakının ayrı bir meze havası var hazırlamasıda ıcmesıde cok guzel oluyor :) Tek basıma 1 adet yetmıslıgı her turlu devırır biramıda cila edip yatarım :) benım baba alkolıktır hacı dedemde bi aralar alkolikmiş zaten , insan yaşlandıkca goruslerı mı degişiyor ne ... :)
Babam sagolsun ıyı ıcerım ; herkes universiteyi kazandıgında ogluna erzak falan alır benımkısı yurtdısından 1 koli Vatt 69 getirtti bide 1 koli votka bardagı , rakı bardagı , şat bardagı , şarap bardagı , arjantin bardagı , rakı bardaklarının o soguk tutmaya yarıyan ısmını unuttum ondan :) herkes şaşırmıştı benım koliyi gorunce :D İlerde para kazanınca bizde bi hacca gonderırız odesmıs oluruz :) Şaka maka rakı candır cidden ;)

Ehli keyf :rolleyes:

49552456_tn30_0.jpg

sagolasın abi :) Uzun zamandır ıcemıyorum zaten cıgerlerı bıtırmısım bu konuyu bayagı okudumda canım cekti :(
Biraz cigerlerim dinlensinde tekrar baslayacagım ufaktan ufaktan :)
En son içtıkten sonra 2 gun arayla 3 kez kan tukurdum :/ doktora gittim onemlı bırsey degılmıs cok ıcme cıgerlerını dınlendır dedı :) Tekrar ıcebılecekmıyım doktor bey dedım...
-EVET cevabını alınca cok sevındım valla , ama yavastan ıcebılıcekmısım :)
olsun zaten 20 yasıma kadar hunharca ıckıye saldırıp butun hevesımı aldım artık bundan sonrada oyle fazla canım ıstemıyor... :)

Beyaz peynir yanına iki ince kadeh rakı ve üzerine 2 tane miller yada efes yanında tuzlu fıstık :D ama bunların en büyük mezesi olmazsa olmazı hoş muhabbet ve de zeki müren üstad :)

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

vişne suyu iidir doğaldır:rakir:

Ramazan boyunca ara vermiştim. Bugün güzel bir demleneyim dedim. Aslında gönlümden rakı geçiyordu ama dost meclisi olmayınca votka dedim. Ve fark ettim ki votka da güzel yahu! :)

Beyaz peynir yanına iki ince kadeh rakı ve üzerine 2 tane miller yada efes yanında tuzlu fıstık :D ama bunların en büyük mezesi olmazsa olmazı hoş muhabbet ve de zeki müren üstad :)

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

mükemmel bir uyum var abi bu 4'lü arasında =)

rakı-muhabbet-cila-TSM

RAKI-ezme-haydari-ezine peynir-kavun-1,2 dilim ekmek

Eskiden Cin+pudra şekeri+Sprite+nane :D güzel bir karışım yapardım uzun süredir yapmıyorum

Misafir, mangal derken son gunlerde fazla alkol tukettim, biraz mola verme zamanı.

müslümanlar ölüyor deyipte hiç ayran içeni görmedim ben bu forumda.

Geri