Arkadaslar merhaba aracimi alali 7 ay oldu ve 12000 km de. Su an araci 15000 bakimina soksam garanti durumu icin 15000 de tekrar bakim sarti aranirmi yoksa 30000 bakimina gitmek yeterli olurmu daha sonra. Bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Scrapercar link' Alıntı:Arkadaslar merhaba aracimi alali 7 ay oldu ve 12000 km de. Su an araci 15000 bakimina soksam garanti durumu icin 15000 de tekrar bakim sarti aranirmi yoksa 30000 bakimina gitmek yeterli olurmu daha sonra. Bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.
Ok cok tesekkur ettimozgun88 link' Alıntı:30bine gitmek yeterli olur su an bakima girebilirsiniz onlar alacağı paraya bakarlar
Bende 6-7 aylıkken 15bine girmiştim
Adiyamandayim burda opel servisi yok malesef Haftaya konyaya bi gidip gelecegim gitmisken halledeyim diyorumBÜLENT link' Alıntı:Neden acele ediyorsunuzki.
Bekleyin bence.
anladığım kadarıyla ay olarak dolmamış ama km olarak dolmuş bence erken deyil bakımını yaptır.ozgun88 link' Alıntı:Benim aracım 149xx di girdiğimde ve 7 aylıktı.
Ay sonu memlekete de gidince 15aylık olacak ve km 30bine vuracak yaptırmam bence en doğrusu olur abiler. Siz ne dersiniz? Temmuzun ilk haftası bakım düşünüyorum ama yorumlardan sanki erken gidiyormuşum izlenimine kapıldım. 45bin bakımı özel serviste olur kısmetse
veysel 44 link' Alıntı:anladığım kadarıyla ay olarak dolmamış ama km olarak dolmuş bence erken deyil bakımını yaptır.