- Konuyu Başlatan
- #1,001
Güncel... 1001. mesaj nice 1000 lere eskişehir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wala burak bronşit olmuşum 2 gündür evdeyim :S cumartesiye durumum ne olur bilemedim, ama ahdım var sizin yaptıgınız bi organizasyona ankaradan cıkıp gelicem
Buralardayım abim uzaktan bakıyorum merak etme sen Nasılsınız abilerim, kardeşlerim, kuzenlerimBi güncelde ben atayım arkadaşlar nasılsınız bakalım?Eskişehir'liler yazmıyolar boşlamaya başladılar sanırım siteyi Nerelerdesiniz bakalım eRen'inde sesi soluğu çıkmıyo buralarda değil herhalde... Askere falan mı aldılar ne yoksa
Geçmiş olsun kardeşim. Eskişehir- Ankara arası ne kadar ki
Kardeşim buradaki trafikten ne olacak Ankara 'ya gör oyuncak ... Ama bir tek sorun var Çevre yolu var en kısa zamanda o da bitecek rahatlayacağızsaollasın hacım evden eve 2 saate girdim geçen hafta ama 90 falan gelim diyorsan 2,5 saati biraz geçiyor bile, eskişehir içindeki trafigide goze alırsak
Kardeşim buradaki trafikten ne olacak Ankara 'ya gör oyuncak ... Ama bir tek sorun var Çevre yolu var en kısa zamanda o da bitecek rahatlayacağız
adım faruk yaşım 46 aracım 2004 vectra comfort
yok aga burak bilir benim eskişehirdeki acı frenlerimi ben eskişehire geldiğimde cıldırıyorum allah size sabır versin , ben burda 90 dan asagı gitmiyorum hiç ışık yok, kullandıgım güzergahta, orada yollar cok dar, bazı şöforlor cok cins, ışıklar çıldırtıcı 2 araba ilerliyo kırmızı yanıyor, sacımı basımı yoluyorum orada. ankaranın gozunu seveyim 4 serit yol, sagından geç, solundan geç sabah ve akşam trafiginde kaza olmazsa güzel güzel gidiyoruz
adım faruk yaşım 46 aracım 2004 vectra comford
yok aga burak bilir benim eskişehirdeki acı frenlerimi ben eskişehire geldiğimde cıldırıyorum allah size sabır versin , ben burda 90 dan asagı gitmiyorum hiç ışık yok, kullandıgım güzergahta, orada yollar cok dar, bazı şöforlor cok cins, ışıklar çıldırtıcı 2 araba ilerliyo kırmızı yanıyor, sacımı basımı yoluyorum orada. ankaranın gozunu seveyim 4 serit yol, sagından geç, solundan geç sabah ve akşam trafiginde kaza olmazsa güzel güzel gidiyoruz