eRalp düşük ebatlı olsaydı direk yakışmaz derdim ama yüksek ebatlı olunca nasıl duracağını bilemiyorum çokda güzel durabilir... En iyisi bi takıpda bakmak.. Fiyat olarakta iyi kırık kaynak falan yoksa..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi aksamlar Eskişehiiirr...
Nasılsınız iyisinizdir İnşallah...
Sinan abi tebrik ederim bende oynuyorum ama bir türlü tutmuyor benimkiler senden yardım bekliyorum
Hava soğuk gibi ya ben üşüyorum şahsen ama kar gelicek diyorlar gecende dedilerdi 2 3 hafta önce geliyor diye ne kar var ne buz ..
Güncell...
eRalp düşük ebatlı olsaydı direk yakışmaz derdim ama yüksek ebatlı olunca nasıl duracağını bilemiyorum çokda güzel durabilir... En iyisi bi takıpda bakmak.. Fiyat olarakta iyi kırık kaynak falan yoksa..
Burak bende oynamıyordum ama baktım herkes oynuyo bende sardım bu akşamda ufak çaplı sigara parası çıksın diye yaptım Angola - Trabzon - Lazio ve Aston Villa ya basmıştım 5 Tl tuttu 60 TL yine
jantları bilmemde hatun on numara yalnız hacı abi. )
hoş bulduk.aramızda mutlaka serviste çalışan arkadaşlarda vardır eskişehirde adam gibi adam .usta gibi usta lazım olunca opeli nereye götüreyim arkadaşlar şehire yeni geldim.eğer forum kurallarına uygunsa.