Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar.adım :umut
meslek : öğrenci yazılımcı
aracım : 98 corsa swing
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar.adım :umut
bu banka satışlarına nasıl katılıyoruz?
buralarda bulamıyorum bari memleketten alim bi ev
benim bilader toyota bakiyor. Bilgi verirseniz toyota ile ilgili alici olabiliriz.bi güncel atayım arkadaşlar bu aralar giren olmuyor sanırım işler yoğun herhalde eskişehir_?? bu arada arkadaşlar aracımda bulunan 2001 modele uygun sonar angel eyes farlarımı satma düşüncesindeyim..almak isteyen arkadaş olur mu acaba??var ise ciddi düşünme safhasına geçicem.. Bi sorunu kırık çatlak gibi durumlar yok..düşünen arkadaş olursa özelden msj atarsa sevinirim....arabayı ev alma nedenlerinden dolayı babama vericem ondaki toyotayı satıcaz yaşlı başlı adama angel far yakışmaz şimdi
parası neyse veririz dayı diycektinbugün bileciğe tribünlere piknik için gittim sabitledim 90 a idiyorum ve ilk kez gidiyorum tek başıma yani babamsız (5 ay olduda ehliyeti alalı ) bir c180k solladı yavaş aktı gittti bende biraz hızlandım bi ben bi o gece gece yolu eğlenceli yaptık birazda gaza geldik falan arabada kızlar olunca bir ara iyice arkama yapıştı boyuna selektör atıyo yavaşladım baya 60 falan oldu yanıma geldi camı açmamı işaret etti açtım orta yaş üstü bi adam ve yanındada sanırım eşi var bana dediki iyi böyle gidiyoz ama az sonra yapalım ben işaret veririm falan dedi herkesle yapma bunu benim sana söledimi herkes sölemez dedi ve dediği şeyde ilerde radar var burda böyle basıpta bundan haberi olmayan ilk seni görüyorum tebrikler dedi acayip madara oldum ya
parası neyse veririz dayı diycektin
adım :umut
Merhaba Umut opelim.net ailesine hoşgeldinyaş :21
İnşallah eren çekiliriz... Bu arada hani yaa herkes buluşma buluşma diye can atıyodu bi laf attık ortaya kimseden ses seda yok hayırdır???
Bu arada arkadaşlar 1 Tkm Junyan Angel eyes far var satılık... 1 kere takılmış ondan sonra çıkarılmış isteyen varsa arkadaşla konuşabilirim fiyattada uygun bişiler olur herhalde...