Size iyi eğlenceler...
Eğer geçenki buluşmadan kaynaklı bi sıkıntı varsa gerçekten üzgünüm ama yinede işleri yoluna koyup ilerleyen saatlerde süpriz yapıcaktım Ki ulaştığımda buluşma olmadığını öğrendim....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Size iyi eğlenceler...
10 Hadi bakalımmm...1- gökalp
2- eragon
3- cengoo
4-kasırga&buak(Şehirdışında olmazsam )
5-gslibugra
6-ENDO
7-erhan_corsa
8-???????
samet ve gökhan abide katılıcaktır mutlaka bu arada şuandan itibaren katılımcı sayısı 10 kişi üzerinde.
Eğer geçenki buluşmadan kaynaklı bi sıkıntı varsa gerçekten üzgünüm ama yinede işleri yoluna koyup ilerleyen saatlerde süpriz yapıcaktım Ki ulaştığımda buluşma olmadığını öğrendim....
adım :Celil
meslek :Ataturk havalimani
aracım :1998 vectra cd 2.0 ov (nami diger yer ucagi )
ozellik : stand. motor, deri koltuk..
aksesur : simdilik sadece 2 numara film var (araci yeni aldim) ilerde biseyler yapacaz
Arkadaslar herkese merhaba araniza yeni katildim. onceki arabam polo idi. iyiki opel almisim begendim kendisini Eskisehirli lerin sayfasi oldugunu yeni ogrendim. 2004 den beri ist. yasiyorum esk liyim. Araca 4 adet michelin energy saver aldim. xenon, lpg uygulayacagim. bu konuda yorumlarini yazarsaniz sevinirim. esk.de gorusmek dilegiyle
Hoşgeldiniz..
İnşallah görüşürüz buralara geldiğinizde sitede irtibat numaralarımız falan var.. LPG ve Xenon da ise forumda bölümler var orda envayi çeşit bilgiyi bulabilirsiniz..
aksesur : simdilik sadece 2 numara film var (araci yeni aldim) ilerde biseyler yapacaz
Arkadaslar herkese merhaba araniza yeni katildim. onceki arabam polo idi. iyiki opel almisim begendim kendisini Eskisehirli lerin sayfasi oldugunu yeni ogrendim. 2004 den beri ist. yasiyorum esk liyim. Araca 4 adet michelin energy saver aldim. xenon, lpg uygulayacagim. bu konuda yorumlarini yazarsaniz sevinirim. esk.de gorusmek dilegiyle
Sanaldan işler yürümüyor yada 1-2 kişinin buluşması yada muhabbet etmesi değil olay kimsenin katılmaması....! her ne kadar çabalasamda birşeyler olmuyor herkesin yada 2-3 kişi olsun tamam ama diğerlerinin hepsinin mi vakti yok o kadar yazdık ama zorla birşeyler olmaz sadece bir haber vermek yeter diyorum ben SANAL olmaktan Eskişehir Bölümü kurtulsun.....
güncellllllllll
arkadaşlar bu arada pazar günü slalom da varmış isterseniz orayada gidebiliriz.
1- gökalp
2- eragon
3- cengoo
4-gslibugra
5-ENDO
6-erhan_corsa
7-???????
Malesef haftasonu şehirdışında olucam Mangal olayı gerçekten güzel bir organizasyondu ama malesef katılamayacağım