hakkaten hiçbirimiz birşey yazmıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakkaten hiçbirimiz birşey yazmıyoruz
bıraksana abim et mangal falan kalkıp çay kahve bile içemiyoruz...Ben bi piknik organizasyonu yapayım olmayacak böyle... Et fiyatları biraz daha ucuzlasında
ben aslen haymanaliyim ama 4.yasinda eskisehire tasindim .ve ben 31 yasindayim .nürnbergte oturuyorum opel zafira opc arabam var.icinde ne var neyok hersey mevcut anahtarsiz herseyi yaparsin yeterki cebinde olsun ve navi arka ön park yardim sitem zenon panaroma cati 17 zoll cantlar abi aklima gelmiyor su anda herseyiylen voll bence 2007 model alali 2 ay oldu bu araba icin hamburg a kadar gittim bana 700km uzak ban ama deydi sükür herkese kazasiz belasiz binmek nasip etsin allahim sayfaya tesekkürler eses yasa.....
kesinlikle insallah.02.08.10 insallah ordayim allhtan kaza bela gelmeszze emek mah .ertas caddesine geliyorum ben orda oturuyorum.görüsürüz internet sayesinde.opelim.net ailesine hoşgeldiniz... Keyifli forumlar dilerim Eskişehir ^de olduğunuz zaman haber verin oturup sohbet edeirz...
ayarlarız bişiler eRen kafana takma...
Bu arada dün diyeyim artık aracı muayeneden geçirdim 2 sene rahatım valla ruhsatta yazılar biraz karışıktı değiştir diyerek masraf çıkaracaklar diye korktum ama işim rast gitti şükür.. Yanlızca far ayarından hafif kusurlu olarak geçtim o kadar.. Bu arada filmlere artık bişey demiyorlar haberiniz olsun istasyonun camında yazıyordu TC. Karayollarından yazı yapıştırmışlar bendede arka 3 camda film vardı bişey demediler...
Bu arada arkadaşlar bendeki 8000K olan xenonları 6000K yada daha düşük Kelvinli ampulle değiştirmek istiyorum gözlerimde problem var 8000K rahatsız ediyor ESK de araştırdım ama bulamadım yardımcı olabilecek varsa lütfen irtibata geçsin...
kesinlikle insallah.02.08.10 insallah ordayim allhtan kaza bela gelmeszze emek mah .ertas caddesine geliyorum ben orda oturuyorum.görüsürüz internet sayesinde.
Ben mağazadaydım babamlarda dolanmaya gelmişlerEK 424 ü geçen cumartesi 19:30 gibi neo nun bahçesinde gördüm
içindeki siz deildiniz galiba