Hoşbulduk,ben daha cok dış gorunume dayalı bir modifikasyon uygulaması düşünüyorum esasında,ön,yan ve arka tampona karlık taktırmak gibi,arabayı yere daha yakın bir görüntüye kavuşturmak açısından,eh bir de bir abart egzoz fena olmaz zannımca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim astranınkilerle değişebiliriz isterseniz???Arkadaşlar bu arada yardımınızı rica ediyorum.. Bende 8000K xenon var bunları K değeri daha düşük xenonlarla değiştirmeyi düşünüyorum (5000K olabilir) Balastlar farketmediğinden sadece ampuller lazım yardımcı olabilecek var mı acaba?? Ben birkaç yere baktım ama setlere 130 TL diyen adam sadece ampullere 100 TL gibi bi fiyat verdi.. Takasta olabilir gözlerimde problem var gözlük kullanıyorum gece görmemde problem yaratıyor.. Bulamazsam angel ve xenonları çıkarıp eski sisteme dönücem malesef....
Hayırlı pazarlar Esk.liler keyifler nasıl
Öle Sinan abi valla iyi yağdıSizin astra'dakiler kaç Kelvin??
İllik Burak nolsun evdeyiz havanın haline baksana Birde 4. evlilik yılDönümümüz hava iyi olsaydı piknik falan bişeyler yapıcaktık ama...