ES-kişehir Es-Es buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aklımızda bulunsun ihtiyacı olan çıkar elbet..

Arkadaşlar merhaba.. Önümüzdeki hafta olabilir yada ondan sonraki hafta arabamı satmayı düşünüyorum... İlk önce buraya yazayım dedim tanıdıklarından falan 1,6 Vectra Comfort arayan olursa haberleşiriz..
eski sanayide opes e götürürseniz aracı arayan vardı bi kaç kişi vectra b yardımcı olurlar size.

eskişehire toplanıp gelmek lazım :) severim eskişehiri , 2 kere geldim 2 sinde de club'ta idim sağlam oluyor ordaki geceler :) maşşallah diyelim...

buyrun gelin bekleriz.

güncel
bu sıralar esesde baya bir durgunluk var..

ooo Eren abi Hoşgeldin yaa İyi diyelim iyi olalım abi senden naber nasıl gidiyor :D
Eskişehir Hases'de Staj yapıyorum acaip yorgunum direk kapatıcam bi dahaki seferde görüşürüz beklerim hasese :D

Arkadaşlar merhaba...
8000 K H1 xenon ampulüm var...H7 6000K yada daha düşük kelvinle takaslamak isteyen varsa msj atsın lütfen.. Angel farları çıkarıp orjinallere dönücemde ekstra masraf yapmak istemiyorum...
Tel : 0542 834 72 53

Valla Sinan Abi Ben H7 Alıcam Xenonda Marka konusunda nasıl yapıcaz ya sağlam böle uzun süreli kullanmak için ne almak lazım nerden alınır nasıl olur bi bilgilendirsen beni..
Bu arada tesisatım satılık haberiniz olsun..
L7 30cm kabinli tertemiz + Edison 1000a Mono Bass Anfisi komple sete 750 Diyorum Eğer bizden biri alırsa 700 lira :D

Geri