ES-kişehir Es-Es buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MaviGsi' Alıntı:
ben aslında ankarada oturuyorum ama 1. ana jet üs komutanlığında çalıştığım için haftanın yarısı eskişehirdeyim! yani bende yarı eskişehirli sayılırım dimi :)

adım :alper
meslek : kamu - meteoroloji
aracım :94 corsa gsi
ozellik : gsi işte
aksesuar: ufak tefek bişeyler var

ewt dostum :D

:) adim:birol can
meslegim:insaat muhendisi ESKI Gn.Md`lugunde calisiyorum arabam opel corsa cdti esentia 2004 isyerim cunudiye mahallesi kocatepe sokak sonu (askerlik subesinin)oldugu sokak butun opelcileri cay icmeye beklerim (biz eskisehirlilerde bi kavurmalik olduk galiba)

selamun aleyküm eskişehirliler adım Haluk 30 yaşındayım bir gün toplanıp görüşelim arkadaşlar

bende ankaradayım ama okul sezonu boyunca neredeyse her haftasonu eskişehirdeyim zaten senelerce gittim geldim yarı eskişehirli sayılırım

adım:tolga 18
başkent üniv.

ooo maşallah eskişehirli bir suru uyemiz varmış

selam arkadaşlar
adım:erhan
meslek: otomotiv sektörü
araç: opel vectra 2000 comfort
aksesuar : henüz yok (zaman yok valla :D )
yıllar dır ank oturmaktayım aslen eskişehir mihalıççık yım bütün arkadaşlarımın bayramını kutlarım...

adım :Bülent
meslek : Elektrik, Elektronik, Elektromekanik Teknikeri
aracım : 2002 Mod. Zafira Comfort
ozellik : DTI norm. Mot.
aksesuar: TFT Ekran,DVD calar, DVB-T recever (bu recever sadece almanyada kullaniliyor), Anfi, Kararilmis arka Camlar, Hiz sabitleyici, Kumandadan Camlari kapatma sistemi.
Bu aksesuarlar sonradan arabaya yaptigim ve yaptittirdigim extralar.

adım :Mustafa
meslek : Araştırma Uzmanı, Eskişehir Sanayi Odası
aracım : 2005 Astra Wagon 1.6 Elegance
özellik : Standart. Tam bir aile arabası...
aksesuar: Araç daha garanti kapsamında orasını burasını daha değiştirmiyorum. Malum garanti dışı kalmamak için.

Geri