bakıyorum da gökalp hergün opes tesin sevdin mi gökhan ustayı ne yaptınaşk olsun ben ordayken çagırmadınız iftara ben gidincemi kararlaştırdınız
samet abi sen gittikten sonra gidelim dediler ztn gökhan usta da gelemedi ama bi ara mangala gideriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakıyorum da gökalp hergün opes tesin sevdin mi gökhan ustayı ne yaptınaşk olsun ben ordayken çagırmadınız iftara ben gidincemi kararlaştırdınız
Kusura kalma Samet abi dediğin gibi görüştük ama o zaman buluşacağımız kesin değildi kütahyadan gelen arkadaşımız iftara yetişemeyeceğini anlayınca alelacele u dönüşü yaptık artık Bu arada Gökhan abiyede çok teşekkürler birebir yakından ilgilendi gerçi iftardan sonra tekraradan buluşamadık ama hayırlısı olsunbakıyorum da gökalp hergün opes tesin sevdin mi gökhan ustayı ne yaptınaşk olsun ben ordayken çagırmadınız iftara ben gidincemi kararlaştırdınız
Sorma Hakan abi walla legal illegal durmak yok yola devaaammmmramazanda es-es coştu, kacıncı org. bu böyle
Hoşgeldin arkadaşım... İyi forumlar...ADIM:Kadir ŞAHİN
ARACIM:Vectra 1.6 16V Comfort
ramazanda es-es coştu, kacıncı org. bu böyle
ADIM:Kadir ŞAHİN
Valla ii kaynatmışınız benim msj arada kalmış gitmiş
İnşallah abim bir dahaki buluşmaya...Arkadaşlar buluşmaya gelemedim valla misafir gelecekti onları beklemek zorunda kaldım inşallah bidahaki sefere..(hep böyle diyorum bi aksilik çıkıyo)..
Bu arada arkadaşlar 4 lastik alıcam varmı gözünüze çarpan kampanya falan olan bi yer??ve marka olarak hangisini önerirsiniz??
TeşekkürLer...
hayırlı ugurlu olsun ALLAH (c.c) kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
kadirim hoşgeldinADIM:Kadir ŞAHİN