1. skydive - Eren DOĞAN
2. eRaGoN - Sinan DOĞAN
3. gokalp - Gökalp GÜNAY
4. 26opel - Yasin KARACA
5. Kasırga&Burak - Burak
6. emrh_corsa'n - Emrah
7. erhan_corsa - Erhan ALPSAR
8. corsa 85 - Ahmet ESEN
Bilgileri güncel tutalım arkadaşlar.....
Evet güncelliğini koruyan arkadaşlar için söylüyorum En kısa zamanda bir organizasyon yapıyoruz...! Saat gün ve yer belirlemek için en kısa sürede online olarak cevap yazmanız ve iletişim için GSM, MSN bilgilerinizi aktifleştirin
Hocam Sende opelim.net ailesine hoşgeldin... Eskişehir bölümüne ilk mesajını attığın için teşekkür ederiz. Bu mesajını tüm site içerisindeki arkadaşlarla paylaşırsan seviniriz
2. eRaGoN - Sinan DOĞAN
3. gokalp - Gökalp GÜNAY
4. 26opel - Yasin KARACA
5. Kasırga&Burak - Burak
6. emrh_corsa'n - Emrah
7. erhan_corsa - Erhan ALPSAR
8. corsa 85 - Ahmet ESEN
Bilgileri güncel tutalım arkadaşlar.....
Tarih / gün ve saat ayarlarsanız ona göre ben dememiz daha makul olacaktır... Ben haftaya akşamları boşum mesela hergün olur ama bi tarih belirlense daha iyi olur...
Evet güncelliğini koruyan arkadaşlar için söylüyorum En kısa zamanda bir organizasyon yapıyoruz...! Saat gün ve yer belirlemek için en kısa sürede online olarak cevap yazmanız ve iletişim için GSM, MSN bilgilerinizi aktifleştirin
bende Kerem Eyüpoğlu ben de Söğütteyim ancak haftanın yarısı eskişehirdeyim (40 km) yani bütün işlerimi orada hallediyorum. Aracıma gelince Opel Astra 1.6 twinport easytronic vites sp. 26 yaşında ve öğretmenim. herhangi bir organizasyoın düzenlenirse seve seve katılırım.
Hocam Sende opelim.net ailesine hoşgeldin... Eskişehir bölümüne ilk mesajını attığın için teşekkür ederiz. Bu mesajını tüm site içerisindeki arkadaşlarla paylaşırsan seviniriz