ES-kişehir Es-Es buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bayramdan önce ben sanırım gelemem sonrası uygun olur gibi ama büyüklerim ve tabiki çoğunluk ne derse o olur

yakın zamanda bi buluşma iyi olur bencede bayramdan sonra olabilir önce olabilir Gökalp gelsinde ondan sora bir buluşma daha derim :D

Zaten Gökalp arife günü burda olucak onlada konuştum bayramdan sonrada burdaymış ;)

Site içerisindekiler.... İstanbul bowling yapıyor.. !

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=1144366

Oynamak isteyen var mı cosmic bowling 'de hazır kampanya varken bizde mi toplansak :) :)

Beceresemde duruma göre gelebilirim :o

bayramdan önce ben sanırım gelemem sonrası uygun olur gibi ama büyüklerim ve tabiki çoğunluk ne derse o olur

Tabi Hamza katılıma göre bakarız duruma ;)

Vallah Hakan abi bende tanışmak isterim ;) eğer Esk. geldiğinde imkan olursa no. mevcut zaten sayfada ordan ulaşabilirsin bize :)
ben de isterim de hanımdan izin olayında ciddiyim
kendisini tekirdağdan gelin aldığımdan eskişehire gelince yanlız kalamıyo :D tanıdığı kimse yok diye.
ama fırsat olursa görüşmeye çalışırız tabi ;)

ben de isterim de hanımdan izin olayında ciddiyim
kendisini tekirdağdan gelin aldığımdan eskişehire gelince yanlız kalamıyo :D tanıdığı kimse yok diye.
ama fırsat olursa görüşmeye çalışırız tabi ;)

Tabi Hakan abi mazeretein olduğu için ısrar etmiyorum ;) mesela geçen geldiğinde buluşup tanışmak isterdim ama :( Durumları bildiğim için saygı duyuyorum ;)

Geri