Ben ayaküstü sınavdan sonra uğrayacağım... kardeşim sahada pistte görevliArkadaşlar SlaLom' a gelecek yok mu yaws???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ayaküstü sınavdan sonra uğrayacağım... kardeşim sahada pistte görevliArkadaşlar SlaLom' a gelecek yok mu yaws???
Tavanı siyah farklı olacaktır eminimmm haberleşelim Kardeşim..Arkadaşlar bu hafta sonu Meşelikteki futbol sahasında Sakarya Gazetesinin slalom yarışı var gidecek var mı aranızda?? Benim ev yakın şahsen biraz uğramayı düşünüyorum...
Bu arada Eren arabaya bişeyler yaptırıcakken haber verde duruma göre beraber yaptırırız fiyatta falan bişeyler olur en azından..yakınlarda tavanı siyah yapıcam ben...
Bende yeni gördüm ama hava durmu yüzünden pekte uygun değil gibi gözüküyordu maşallah hava birden iniverdiBen ayaküstü sınavdan sonra uğrayacağım... kardeşim sahada pistte görevli
Eskişehir 'deki vectra sevenlerin ayaküstü muhabbetlerinden bir kare...
Hayırlı olsun Sinan abi Anlaşılan dün buluşulmuş darısı bizim başımızaEren neresi burası yaa?? Çıkaramadım valla bu arada opelcilere yeni bi arkadaş geliyor vectraya nasipse 9-16 borbet takıcaz..Jantlar lastikler yaylar ayarlandı..Çamurlukların açılması gerek onunla uğraşıyoz..
aMinnn aMinnn darısı bizim de başımızaa....Hayırlı olsun Sinan abi Anlaşılan dün buluşulmuş darısı bizim başımıza