ES-kişehir Es-Es buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3-6 Aralık 2oo9 NeoPlus Autoshow

Merhaba sevgili arkadaşlar;
3-6 Aralık 2oo9 tarihleri arasında -2 otopark katında NeoPlus Autoshow 2oo9 Gösterimi yapılacaktır. Organizasyonda birçok otomobil firması, Ticari araç, Motosiklet ve bisiklet aksesuvarları tanıtımı gerçekleşecektir. Söz konusu etkinlik katılımı ücretsiz olup 1o.oo - 22.oo saatleri arasında ziyaretçilerine açık olacaktır.
Organizasyonda gerçekleşecek olan aktiviteler;
- Otomobil Fuarı 'na özel yarışçı dans gösterisi
- Modernize edilmiş Oryantel & Dance show
- Modernize edilmiş Bachata Dance show
- Otoshow gösterileri
- Vosvosların seramoni gösterisi
- Endora Motorsiklet Gösterileri
- Dikkatli Otomobil sürüşü yarışları
- Ödüllü Go-Kart müsabakası
- Mobil F1 simülatörü

BAYRAMDA TOPLANMAK NASİP OLMADI :( ÖNCEDEN BİR GÜN BELİRLEYİP FUARDA OPELİM AİLESİ OLARAK BİZDE YER ALALIM :) :D

GÜNCELLL!!!....

3-6 Aralık 2oo9 NeoPlus Autoshow

Merhaba sevgili arkadaşlar;
3-6 Aralık 2oo9 tarihleri arasında -2 otopark katında NeoPlus Autoshow 2oo9 Gösterimi yapılacaktır. Organizasyonda birçok otomobil firması, Ticari araç, Motosiklet ve bisiklet aksesuvarları tanıtımı gerçekleşecektir. Söz konusu etkinlik katılımı ücretsiz olup 1o.oo - 22.oo saatleri arasında ziyaretçilerine açık olacaktır.
Organizasyonda gerçekleşecek olan aktiviteler;
- Otomobil Fuarı 'na özel yarışçı dans gösterisi
- Modernize edilmiş Oryantel & Dance show
- Modernize edilmiş Bachata Dance show
- Otoshow gösterileri
- Vosvosların seramoni gösterisi
- Endora Motorsiklet Gösterileri
- Dikkatli Otomobil sürüşü yarışları
- Ödüllü Go-Kart müsabakası
- Mobil F1 simülatörü

BAYRAMDA TOPLANMAK NASİP OLMADI :( ÖNCEDEN BİR GÜN BELİRLEYİP FUARDA OPELİM AİLESİ OLARAK BİZDE YER ALALIM :) :D

GÜNCELLL!!!....

En sonunda yazdığım mesaja bir kişi bakmış da yorum yapmış :o

s.a abilerim nasılsınız.uzun süredir giremiyorum.adanadayım. dayı oldumda :):)

Day mı oldun hadi bakaLımmm Maşallah diyelim neReLerdesin sen yaaw :confused: Sesin soluğun da çıkmıyoR

adım :görkem gökay
meslek : mühendis
aracım :2006 astra h 1.3 cdti
ozellik : stand. motor
aksesur : standart

Opelim.net ailesine hoşgeldiniz. Keyifli forumLar dilerimm :rolleyes:

perşembe ve pazar diye biliyorum öyle yazıyordu çarşamba cuma cumartesi varmı bilmiyorum olursa oda güzel olur...

walla yarın arabanın bakımları var onları yaptırıcam çakma mustang'in gıdıcem araba gorsunler :) gercı bakalım yolda kalmazsan iyidir 600 kuruscuk yakıor km de :D ararım hepınızı kalırsam haa :D

Ara abi ara gökalp onu bende billiyorumda adamlar sürekli ordamı durucaklar anlamam ben ama gitmemde büyük ihtimal sanki hiç araba görmemişiz gibi internete googleye modifiyeli arabalar yaz bak işte buraya gelicekler ne onlar ne :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D

cuma günü erhanda kütahyadan geliyor bi buluşma yapalım kesinlikle diyorum ısrarla

fuara gıttım keske sızde olsaydınız super makara yaptım bızım cakma mustang kırmızı halından fuarın ortasına kadar soktum :) yasak olmasına ragmen baktım guvenlık yok dewam eralp dedım :D halıyı soktum yerınden ahh ahhh orda olmalıydınız hiç guzel araba yok mıllet benım arabaya hayran kaldı ama havamı attım cıktım walla :D

Geri